Kommer detta att vara den första bilden av Galaxy S IV?

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer detta att vara den första bilden av Galaxy S IV?

Förr eller senare fick karusellen starta och det tog verkligen inte lång tid: bara fyra dagar innan det nya året börjar är vi redan här och funderar på pixlar, reflektioner och skuggor för att förstå om bilden ovan är äkta eller “photoshopad” . Förra året hade Samsung faktiskt svartsjukt skyddat designen på sin Galaxy S III, med falska modeller, dummy-boxar och allt annat som kunde dölja dess sanna linjer, men idag skulle vi redan kunna beundra dess efterträdare. Ingenting hindrar uppenbarligen raderna från att ändras innan dess officiella presentation, även om man antar att bilden är helt autentisk.

Den verkliga brytpunkten skulle representeras avfrånvaro av fysiska knapparsärskilt av den centrala hemknappen så kära till Äpple Samsung (personligen även för mig själv: det är väldigt bekvämt att låsa upp telefonen utan att behöva ta till sidoströmknappen, speciellt när den är placerad på en fast yta). Designen i sig, å andra sidan, har inga chockerande element, som är i linje med GS3:s, och i princip skulle det inte förvåna oss alltför mycket: strömbrytare på/av-knapp på höger sida, volymreglage på vänster och inga dedikerade kameraknappar; kort sagt, ingen överraskning.

Vi kommer snabbt att påminna dig om de påstådda tekniska egenskaperna hos smarttelefonen och inbjuda dig att ladda ner bilden för att observera den i full upplösning (mycket hög) på jakt efter artefakter och tecken på förfalskning, det är underförstått att även om den är autentisk, kallas inte det sista ordet.

  • CPU: Exynos 5450 fyrkärnig vid 2 GHz
  • GPU: Mali-T658
  • Bagge: 2 GB
  • Visa: 4,99 tum SuperAMOLED full HD (1080 × 1920)
  • Backkamera: 13 megapixel
  • Fram kamera: 2 megapixel
  • OS: Android 4.2.1

Relaterade artiklar

Back to top button