Kommer detta att vara de fullständiga specifikationerna för Galaxy S5? (och vid horisonten är S5 Mini och Zoom)

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer detta att vara de fullständiga specifikationerna för Galaxy S5? (och vid horisonten är S5 Mini och Zoom)

Ryktena om Galaxy S5 mångdubblas redan, eftersom det var lätt att förutse, men idag har vi kanske det första fallet med kompletta specifikationer, komplett med priser, uppenbarligen av den vanliga anonyma uppgiftslämnaren som dock verkar veta en hel del.

Det verkar därför sant att smarttelefonen kommer i två varianter, en metallisk för ca 800 €och en i plast för “bara” 650 €, nu ett kanoniskt pris för en topp i sortimentet. Vi vet inte om den första modellen faktiskt kommer att heta Galaxy F eller inte, men det är bara en semantisk fråga, som vi inte ska uppehålla oss alltför mycket vid nu; Det som spelar roll är att det verkar finnas en viss sanning bakom existensen av en “premium”-variant av Galaxy S5.

LÄS ÄVEN: Galaxy F tillsammans med Galaxy S5?

Men låt oss komma till den mer tekniska delen: den exakta storleken på displayen är inte känd, men den bör vara runt 5,25 ”, om så bara för att inte överskrida för mycket i Note-området, men naturligtvis bör vi ha den mycket hög upplösning. QHD (2 560 x 1 440) med Super AMOLED-panel.

För att driva allt borde vi ha det nya Snapdragon 805, som kommer att se i denna Galaxy S5 en av dess första kommersiella inkarnationer; dock användningen avExynos 6 64-bitar, kanske med den senare i den metalliska varianten, och Qualcomms SoC i den vanliga.

Kameran kommer istället att vara från 16 megapixlar, men även i detta fall återstår fortfarande att verifiera de “extra” egenskaperna, såsom den eventuella optiska stabilisatorn. Slutligen, när det gäller operativsystemet, är det uppenbart att förvänta sig KitKat, åtminstone med 4.4.2.

Presentationen bör ske kl Marsmed tillgänglighet från april, precis som hände förra året med Galaxy S4. Det verkar också som att Samsung inte kommer att tappa vanan med varianter: Galaxy S5 Mini och S5 Zoom de skulle faktiskt redan vara planerade till sommarenbåda med skärmar Super AMOLED (4,8 tum qHD på Galaxy S4 Zoom) e Android 4.4 KitKat. Ytterligare detaljer är för närvarande okända, men det kommer förmodligen inte att vara på vilka vi förlorar sömn.

Relaterade artiklar

Back to top button