Kommer det att vara Nokia 8s som kommer att presenteras på MWC? (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer det att vara Nokia 8s som kommer att presenteras på MWC? (uppdaterad)

Efter tillkännagivandet att Nokia 6 skulle ha varit tillgängligt endast i Kina, många användare som var känslomässigt kopplade till det historiska telefonmärket blev besvikna: men i morse började vi prata om en möjlig topp i sortimentet som heter Nokia 8 (finns i två varianter), som skulle kunna presenteras den 26 februari på MWC i Barcelona.

Däremot enligt YouTube-kanalen Total Tech inte bara fanns de två Nokia 8:orna verkligen, utan de fanns också ställdes ut på Qualcomms CES montermed en uttrycklig begäran till allmänheten att inte ta bilder (uppenbarligen inte respekteras).

De två Nokia-enheterna var på Qualcomms monter eftersom de enligt rykten är utrustade med företagets senaste SoC, Snapdragon 821 Och Snapdragon 835: Qualcomms mål vid CES var att visa den utmärkta stabiliseringen som garanteras av EIS 3.0.

Vi anger att kanalen Total Tech det är samma som cirkulerade de första ryktena om Nokia 8 i morse: vi kan därför inte vara säkra på att dessa verkligen är de nya Nokia-enheterna (och inte testenheter tillverkade av Qualcomm), men låt oss säga att vi gärna hoppas det.

Nedan är ett foto som skulle visa kameran och videon i fråga, ta en titt på den (och ja, den första delen har uppenbarligen fördubblats) och låt oss veta vad du tycker: de kommer verkligen att vara de två Nokia 8-modellerna som kommer att tillkännages på MWC?

Uppdatering: Produkten på bilden var endast en referenssmartphone för Qualcomm. Det finns fortfarande en chans att Nokia 8 kommer till MWC, men det kommer inte att vara det.

Relaterade artiklar

Back to top button