Kommer designen på Samsung Galaxy S10 att vara så här?

Det finns mindre och mindre att känna till nästa flaggskepp för det sydkoreanska företaget. Samsung meddelade för några månader sedan att Samsung Galaxy S10 kommer att bli en terminal med en “revolutionerande” design och allt detta kan vara tack vare tekniken “Always-o” (helskärm med hål för kameran) som kommer fram i dess framtid terminaler. En konceptvideo visar hur designen på denna Galaxy S10 kan vara.

Videon varar inte mer och inte mindre än tre minuter. Tre minuter visar hur designen på nästa Samsung high-end kan vara. Hålet i skärmen för kameran är slående. Vi kan se att den ligger i det övre området och innehållet anpassas automatiskt. Tydligen i videon verkar kameran inte komma i vägen, även om det beror på användaren.

En mycket intressant detalj är att gränssnittet för Galaxy S10 är One UI, företagets framtida anpassningsskikt. I videon förklarar Dave Lee också vad kan vara tekniken för fingeravtrycksläsaren på skärmen, som skulle fungera med tryck. Baksidan visas inte i videon, men rykten pekar mot en bak i samma riktning som Galaxy S9, men med borttagningen av fingeravtrycksläsaren.

Mer än en Galaxy S10-modell

Samsung kunde presentera olika modeller av Galaxy S10. De mest grundläggande och billigaste kommer att ha lägre tekniska specifikationer. Å andra sidan förväntas en kraftfull modell med en innesluten skärmstorlek och en med stor skärm och trippel kamera. Vi kunde också se en mobil med upp till 10 GB RAM enligt rykten.

Vi vet inte presentationsdatumet för denna terminal, men det är troligt att Samsung kommer att presentera den här enheten under 2019 Mobile World Congress, sedan Samsung Galaxy S9 presenterades inom ramen för världsmässan för mobiltelefoni. Vi vet inte heller priset, men det kommer sannolikt att överstiga 1000 euro. Vi kommer att vara uppmärksamma på fler nyheter.

Relaterade artiklar

Back to top button