Kommer den första smartphonen med Gorilla Glass 6 att vara Oppo-märkt: R17 eller F9?

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer den första smartphonen med Gorilla Glass 6 att vara Oppo-märkt: R17 eller F9?

Den nya Gorilla Glass 6 är nu redo att göra sin debut i företaget på toppen av sortimentet som kommer under de kommande månaderna. Tillverkningsföretaget Corning meddelade officiellt att dess senaste glaslösning för displayer och höljen kommer att användas för första gången av en ny smartphone med varumärket Oppo, som borde vara nära förestående nu.

Det kinesiska företaget har faktiskt arbetat i flera månader på några mycket intressanta enheter, bland vilka det också finns de mycket efterlängtade Oppo R17 och Oppo F9. Och det skulle vara dessa jag stora misstänkta när det gäller användningen av Gorilla Glass 6 glashölje, som kan hjälpa företaget att skapa det speciella skåran på skärmen som redan har upptäckts under de senaste veckorna.

Det kommer dock bara att vara den första i en lång serie, med tanke på att Gorilla Glass 6-tekniken redan lovar att antas av en stor majoritet av avancerade enheter.

Förmodligen många av de övre delen av intervallet när de kommer till hösten kommer de att använda den här typen av glas, men för att ta reda på vilket som blir det första måste vi vänta på mer information från Oppo.

Relaterade artiklar

Back to top button