Kommande nyheter i grupper –

Trots, Utveckling av Google Chrome stängd (till skillnad från Chromium som är OpenSource) är det relativt enkelt att följa webbläsarens utveckling genom att titta på listorna över buggar som företaget markerar som fixade. Reddit alltså. Användaren var ansvarig för att analysera alla de senaste felen som markerats som korrigerade i webbläsaren för att avgöra vad nästa nyhet kommer att vara, vilket vi kommer att se på webbläsarflikarna.

Kommande nyheter för Chrome-flikgrupper

Tyvärr verkar Google inte fungera med vare sig vertikala flikar eller ett andra flikfält, som Edge och Vivaldi föreslår. Och ur vår synvinkel är det synd. Men han jobbar på nya funktioner och funktioner som gör att vi kan arbeta bättre med Googles webbläsare.

En av de första nya produkterna vi kommer att hitta är möjligheten att spara en grupp flikar som bokmärken … Således, om vi skapade en grupp som vi vill spara för senare, istället för att spara sidorna en efter en, kommer vi att spara dem alla på en gång i en ny mapp i bokmärkesfältet. Har du redan sparat flikgruppen som bokmärken? Chrome tillåter dig öppna din bokmärkesmapp i ny grupp av flikar.

Associerade med flikgrupper kommer de också att ha synkfunktion detta gör att vi kan komma åt dessa grupper från andra datorer eller enheter. En annan mycket intressant nyhet verkar vara möjligheten att anpassa grupper av flikar precis som det kan göras med separata flikar. Dessa grupper kommer att vara förankrade till vänster i flikfältet, och den största fördelen är att om vi stänger webbläsaren när vi öppnar den igen kommer de redan att vara öppna.

Slutligen kan Google också tillåta oss lägg till anpassade ikoner i flikgrupper så att vi kan identifiera dem mycket snabbare och enklare.

När kommer den här nyheten?

För närvarande bearbetas denna nyhet fortfarande. Google har inte ens flyttat dem till den kanariska grenen av webbläsaren, så vi får vänta lite med att testa dem ändå. De kommer initialt att visas som flaggor, experimentfunktioner och gradvis bli webbläsarfunktioner.

När de är redo kommer Google att aktivera dem som standard för alla användare så att alla kan använda dem om de skulle behöva dem. Men för detta måste vi fortfarande vänta två eller tre versioner av krom … Detta är dock funktioner som kommer att vara användbara för mer än en. Och medan vi fortfarande ser fram emot vertikala flikar, kommer grupper att bli mycket mer användbara från och med nu.

Relaterade artiklar

Back to top button