Kolla Xiaomi Mi Note 5: räcker Snapdragon 835, 6 GB RAM och OIS för dig? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Kolla Xiaomi Mi Note 5: räcker Snapdragon 835, 6 GB RAM och OIS för dig? (Foto)

Den här sista perioden är av stor spänning för Xiaomi, som förbereder sig för att presentera sin nästa topp i sortimentet, Xiaomi Mi8, i storslagen stil, med anledning av sitt åttaårsjubileum från grundandet. Idag får vi veta att framtiden också ligger i det kinesiska företagets planer Mi Note 5.

Nyheten kommer från enbild läckt på nätet, även synligt i vårt Gallerisom innehåller några av de hypotetiska tekniska specifikationerna för Xiaomi-enheten: vi läser en skärm från 5,99″ Helskärm 2.0, Snapdragon 835, 6 GB av RAM, 64 GB internminne och vissa rykten hävdar att kameran kommer att integrera optisk stabilisering på 4 axlar.

Informationen om displayen tyder på att enheten kan presentera sig med extremt minimerade kanter. Just nu Inte vi har mer information om hypotetiska timing av presentationen kommer vi säkert att komma tillbaka för att uppdatera dig i framtiden, så snart nyheter om denna smartphone dyker upp.

Relaterade artiklar

Back to top button