Kolla in nya Moto X (2016), som du faktiskt redan har sett! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Kolla in nya Moto X (2016), som du faktiskt redan har sett! (Foto)

Det finns tre bilder i slutet av den här artikeln, och alla tre visar samma smartphone, vilket borde vara framtiden. Moto X (2016) eller Moto X4 eller Moto X av fjärde generationen, eller som Motorola-Lenovo kommer att bestämma sig för att kalla det. För att vara kräsen bör smarttelefonerna i fråga vara två, som en verkar vara en av Verizon Droideller versioner av liknande Motorola-modeller av den amerikanska operatören.

Den första av de tre smartphones nedan kan därför vara Droid Maxx 3 eller Droid Turbo 3, namn har redan läckt ut på sistone, men substansen förändras inte. Hur som helst @evleaks har lovat att publicera en förtydligande artikel om detta idag, så om det kommer några större nyheter kommer vi att rapportera dem inom kort.

Återkommer till oss istället, det här Moto X (2016) det är helt analogt med ett foto som läckte ut mot slutet av förra året, men nu kan vi titta närmare på det och på så sätt upptäcka opublicerade detaljer.

Först och främst har fronten starka släktskap med den nya Moto G (2016), med fingeravtrycksläsare kvadrerat ner, t.ex enda högtalare upp. Observera att det till höger om öronkapseln också verkar finnas en blixt för den främre kameranflankerad av de olika sensorerna som alltid finns närvarande.

När man istället kommer till den bakre kamerakroppen är denna tydligt utskjutande och påminner något om formen av en Moto 360 och endast i detta fall döljer den nedre delen en dubbel LED-blixtmedan det vid sidan av själva kameran verkar finnas en laser autofokus.

LÄS ÄVEN: Några möjliga specifikationer för nya Moto X

Alltid kvar på baksidan, mycket intressant är gallret i botten, som man från början trodde var för högtalaren, men som faktiskt verkar bestå av en serie av 16 stift, dock frånvarande i Verizon-modellen. Låt det vara något slags dockningskontakt? Att Motorola-Lenovo vill ta upp idén om Lapdock som den hade övergett för flera år sedan, eller en smartphone som blir en PC? Vem vet, det är säkert att idén om Continuum fortsätter att förbli fascinerande, men kämpar för att få fäste och framför allt form.

Sista anmärkningsvärt element: de många färgvariationerna, särskilt i Droid, som också har regnbågsskyddet, och notera även att volymreglaget och strömknappen alla är på samma sida och alla separata tangenter. Eftersom den motsatta sidan är helt slät kommer dörren till SIM-kortet troligen att ligga i toppen.

Vi påminner om att Moto X (2016) väntas med SoC Qualcomm Snapdragon 820 Och 4 GB RAMoch kan presenteras den 9 juni. Låt dig inte luras av datumet i dagens renderingarsom anger både fredag ​​24 augusti (nästkommande 24 augusti kommer inte att vara en fredag), och torsdag 19 februari (datum nu förbi, och det var i alla fall inte en torsdag, åtminstone inte 2016).

Relaterade artiklar

Back to top button