Kolla en Xiaomi-smarttelefon med hack: Redmi 6 är det verkligen du? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Kolla en Xiaomi-smarttelefon med hack: Redmi 6 är det verkligen du? (Foto)

För inte så länge sedan gav vi dig en lång lista med smartphones relaterade till Xiaomis framtida projekt för den europeiska marknaden. Nästa var också på denna lista Xiaomi Redmi 6som skulle kunna förutse de tider som tidigare rapporterats och lanseras på mycket kort tid.

Utformningen av enheten kan vi uppskatta i detalj i den påstådda riktiga bilder läckt på nätet, rapporterat i vårt Galleri: det som är omedelbart slående är närvaron av det mycket diskuterade hack framtill med relativt smala kanter. På baksidan kan vi observera dubbel kamera placeras vertikalt och fingeravtrycksläsaren.

Enligt andra rykten skulle enheten kunna integrera en skärm från 5,99 (eller 5,7) tum HD+, Snapdragon 625 Och 3 GB av RAM. Den enda information som tycks stämma överens med definitionen av medel-låg intervall är den som avser pris: det ryktas vara runt 999 kinesiska yuan (ca 133 €).

Smarttelefonen vi berättade om kan presenteras av det kinesiska företaget under det kommande stora evenemanget som anordnas i Shenzen nästa 31 majunder vilken nästa topp i Xiaomi Mi8-serien också kommer att se ljuset.

Relaterade artiklar

Back to top button