Kodi 19 “Matrix” – Ladda ner Nyheter & Release Candidate –

Kodi-utvecklarna arbetar på en ny version av deras 19-program, som också kommer att kallas The Matrix. Denna nya version av programmet kommer att ersätta Leia, version 18 av programvaran, och kommer att göra stora, intressanta och kontroversiella förändringar för att hålla programmet igång.

Nyheter som Kodi 19 ger oss

Kodi 19 är en ganska stor uppdatering från 18.x-grenen av detta mediacenter. En av de viktigaste förändringarna vi kan hitta är med AV1-codec , en codec som ger över 30 % prestanda jämfört med nuvarande H.265. En annan av de mest angelägna förändringarna är att, trots allt, i Python 3 … De som ännu inte har uppdaterats behöver uppdateras annars fungerar de inte. Dessutom kommer plugins att installeras i separata kataloger så att vissa inte kan ändra andra.

Övrig viktiga förändringar som vi hittar i denna fantastiska nya Kodi-uppdatering:

  • Förbättringar i att spela musik-CD-skivor, lägga till metadata, konstverk och annan information.
  • Ny undertextfärg och möjligheten att ändra transparens.
  • Förbättringar av standardskalet för flodmynningstemat.
  • HDR10-stöd om Windows stöder det.
  • Nya funktioner i PVR.
  • Dynamiskt Dolby Vision HDR-stöd.
  • Lär dig mer om farorna med att aktivera externa gränssnitt.

Naturligtvis bör det noteras att den nya RC som just har släppts innehåller inga nyheter, utan bara några förbättringar. Och från och med nu kommer vi inte att se några nyheter förrän den slutliga versionen släpps.

Ladda ner Kodi 19 RC

Den här nya versionen av multimediacentret är nu tillgänglig för alla som vill prova det. Naturligtvis är releasekandidater inte slutversioner och kan innehålla buggar. Dess utveckling är dock mycket mer avancerad och förbättrad än den för alfa- och betaversionerna, vilket gör att vi kan få en mycket mer exakt uppfattning om vad den här versionen kommer att överraska oss med.

Vi kan ladda ner den nya versionen av Kodi gratis från denna länk. Men om vi inte vill ha problem rekommenderar vi att du väntar på den slutliga versionen av programmet, vilket inte kommer att få oss att vänta länge. Om vi ​​vill ha den stabila versionen måste vi ladda ner 18.x från dess webbplats eller Microsoft Store.

Utvecklare: XBMC Foundation

Releasedatumet för den slutliga versionen av Kodi 19 är fortfarande okänt. Vi kan till och med se en andra releasekandidat framför den, beroende på antalet buggar som hittats.

Relaterade artiklar

Back to top button