Knep för att se saknade fält i Word igen –

Detta är ett program som inte slutar växa med åren, både i antal användare och i funktionalitet. Därför är det en av de mest använda PC-applikationerna runt om i världen för tillfället. Ni som använder Word regelbundet vet säkert att det är en lösning fullspäckad med funktioner och funktioner. Detta hjälper oss att enkelt lösa många av de kontorsautomationsproblem som kan uppstå.

Det kan vi faktiskt säga Office Text Editor så mycket funktionalitet att vi knappt känner alla, oavsett hur många timmar vi spenderar med dem. Och faktum är att vi i de flesta fall använder ett antal enklare verktyg än de implementerade. Problemet uppstår när en av dem misslyckas. Ett exempel skulle vara fallet där vi vill fokusera på dessa linjer, fält

Dokumentmarginalerna är otillräckliga

Dessa element hjälper oss att skilja mellan stationära datorer i alla Word-dokument. Det är därför för många är marginalsektionen så viktig, så om de inte fungerar som förväntat kan vi vara i problem … Dessutom kan vi just nu säga att många användare nyligen rapporterade ett fel här.

Speciellt hänvisar de till det faktum att toppmarginalen i programmet är 0 som standard, inte 1. Vi är vana vid toppmarginalen. DOC-ord i flera år men plötsligt försvinner. Detta kan leda till att projekt inte formateras korrekt, vilket blir mer uppenbart om vi skriver ut dem. Designfliken visar att denna marginal ska vara 1, men av någon anledning visar den vertikala linjalen 0.

Det är lite förvirrande om du inte vet vad som händer, men vi hjälper dig med ett enkelt knep som vi får se.

Trick att se fält igen i Word

Problemet vi pratar om fält i Word har mycket att göra med blanksteg i dokumentet. Det ser ut som att detta tar bort visningen av sidhuvudet och sidfotsområdena genom att separera sidorna med en svart linje istället för visuellt utrymme, marginal.

Därför, om du har dessa problem, som vi diskuterar i programmet, eftersom topp- och bottenmarginaler saknas, kommer vi att lösa dem. För att göra detta, dubbelklicka på toppen av skrivområdet. Detta ändrar det vita utrymmet mellan sidor som ska skrivas ut. layout se inställningar.

Espacio en blanco ord

Marginalen är troligen helt enkelt dold. Därför är ett sätt att visa detta att helt enkelt placera muspekaren högst upp på sidan och dubbelklicka. Så vi kan avkastningsmarginal genom att göra samma uppgift igen döljer vi den. Ett annat sätt att åstadkomma detta är att använda lämplig del av Word-menyn.

I det här fallet måste vi gå till Arkiv / Alternativ. När det nya fönstret dyker upp väljer vi Visa och var noga med att markera Visa vitt utrymme mellan sidorna i Sidlayout Se.

Mostrar espacio

Det är värt att notera att denna ändring redan borde lösa problemet i Word och återgå till normala fält.

Relaterade artiklar

Back to top button