King’s Bounty 2 släppdatum försenat till augusti

Releasedatumet för King’s Bounty 2 har försenats till augusti, även om spelet har slutförts, men behöver mer tid för testning och korrigeringar.

King’s Bounty 2 lanseringsdatum försenat för att säkerställa spelstart utan buggar

King’s Bounty 2 var tidigare planerad att släppas i mars, men har nu försenats till den 24 augusti. Denis Maltzev, producent av King’s Bounty 2, sa i ett pressmeddelande, “Vi är för närvarande i ett skede där spelet är komplett och spelbart, men vi behöver mer tid för att avsluta speltestet. Det här är ett väldigt viktigt projekt, det måste jobbas på i några månader till.”

Den ursprungliga King’s Bounty var ett turbaserat strategispel baserat på formeln från Heroes of Might & Magic-serien. Den har återupplivats och startat om av 1C Entertainment, som släppte King’s Bounty: The Legend 2008, utvecklad av Katauri Interactive. Han köpte King’s Bounty: Crossworlds 2010 och efterföljande spel utvecklades av 1C.

King’s Bounty 2 kommer att vara den första som dramatiskt ändrar formatet, ersätter massstrider med mindre strider med fler hinder och höjder, och erbjuder en top-down världskarta för ett tredjepersonsperspektiv.

King’s Bounty 2 kommer att finnas tillgänglig på Steam, GOG och Epic Games Store.

Relaterade artiklar

Back to top button