Kina vill inte ha Pepsi-telefonen heller!

Note: We hope you enjoy reading this article: Kina vill inte ha Pepsi-telefonen heller!

Som vi redan hade antagit i vår första artikel om lanseringen av crowdfunding-kampanjen för Pepsi telefonsmarttelefonen med märket för den välkända drycken var ett misslyckande, och nådde inte ens halva summan som krävs för att finansiera utvecklingen.

Tack vare det faktum att ha valt en lokal kinesisk plattform, och inte den mer universella Kickstarter eller Indiegogo, Pepsi-telefonen för tillfället verkar det som att det inte kommer att göras, om inte företaget bestämmer sig för att investera i den ur egen ficka.

LÄS ÄVEN: Oppo N1 blir också Pepsi Edition (foto)

Pepsi verkade i alla fall inte ha globala anspråk, så vår marknad var osannolikt inblandad, så ånger är verkligen knapphändigt i det här fallet.

Men insamlingskampanjen har just avslutats med ett dödläge, och för tillfället har vi inte officiellt kommunicerat om saken från företaget. Om det kommer några viktiga nyheter inom kort kommer vi att uppdatera artikeln, eller så småningom kommer vi tillbaka för att prata om det i framtiden, men något säger oss att det här projektet lätt kommer att falla in i glömska.

Relaterade artiklar

Back to top button