Kavalleriet har anlänt: Black Shark och OnePlus 6 detroner Galaxy S9 + i AnTuTu-rankingen i maj

Note: We hope you enjoy reading this article: Kavalleriet har anlänt: Black Shark och OnePlus 6 detroner Galaxy S9 + i AnTuTu-rankingen i maj

Illustrerar resultaten av Topp 10 prestanda för AnTuTu för april månad 2018 hade vi beskrivit ett scenario som länge har beskrivits, med Galaxy S9 och S9 + bestämt i kommandot, men förutspådde att det var den sista stunden av tystnad, efter storm planerad till maj. Och så var det, för de senaste veckornas nya släpp har definitivt gjort det sparigliato korten på bordet.

Av de tre varianterna av Galaxy S9 som förra månaden helt ockuperade pallen i AnTuTus topp 10, Galaxy S9 + med Snapdragon 845 (USA-variant), nu nedflyttad till tredje plats. där topp om erövringen av arrogans Black Shark, den allra kraftfulla första smartphone från spelande av Xiaomi, tätt följt av efterträdaren till en historisk dynasti av härskare i AnTuTu-rankingen: OnePlus 6.

Andra nyanlända rapporteras på fjärde, sjätte och sjunde plats, respektive ockuperade av Sony Xperia XZ2 Compact, Xiaomi Mi MIX 2S och Xperia XZ2.

Mitt bland andra varianter av Galaxy S9 – som för tillfället håller på och inte har för avsikt att överge Top 10 – stänger den rankade Huawei Mate 10 Pro, nu den sista veteranen 2017. Kommer Black Shark att lyckas med konsolidera hans ledarskapeller är avsedd för abdikera redan nästa månad?

Relaterade artiklar

Back to top button