Kanske ingen LG Pay på LG G6 (som om så mycket skulle kunna bekymra oss!)

Note: We hope you enjoy reading this article: Kanske ingen LG Pay på LG G6 (som om så mycket skulle kunna bekymra oss!)

För månader sedan talades det om debuten av LG Pay, en mobil betaltjänst som liknar alla andra “pay” av skapande, som skulle ske tillsammans med LG G6. Enligt en dagens rapport från Korea skulle det dock inte vara så, och LG skulle ha lagt planerna på att lansera en sådan funktion för tillfället åt sidan.

De exakta skälen är inte klarlagda, men för tillfället skulle projektet ha lagts på hyllan, om inte helt raderas helt, kanske till förmån för redan integrerade lösningar som Android Pay; men det senare är bara vår hypotes.

Debut eller inte av LG Pay, en sådan lösning kunde knappast ha berört oss nära, med tanke på att i praktiken ingen av dess direkta konkurrenter ännu är tillgänglig i Italien. Dessa saker kräver olika typer av avtal och till och med investeringar, och det är helt klart att vår inte är en serie A-marknad som det är lönsamt att sträva efter; det är trots allt Google själv som har gjort klart det flera gånger och de andra företagen, några mer eller mindre, går på hans linje.

Relaterade artiklar

Back to top button