Kanske blir det inte han, men det är ungefär så vi förväntar oss OnePlus 5T (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Kanske blir det inte han, men det är ungefär så vi förväntar oss OnePlus 5T (foto)

Gilla det eller inte, det verkar som i år också OnePlus har valt vägen för de två topparna i sortimentet per år, och medan OnePlus 5 inte längre är prisvärd, verkar OnePlus 5T (eller vad det nu ska heta) komma närmare.

Tanken är att OnePlus 5T omfamnar en design “gränslös“, som på modet i år, med en skärm som tar upp det mesta av framsidan. Detta innebär också att flytta fingeravtrycksläsaremedan vi inte förväntar oss några nyheter när det gäller de bakre dubbla kamerorna, alltid närvarande.

Det är mer eller mindre vad renderingen nedan målar, vilket kanske inte ens stämmer, men som illustrerar ganska bra hur vi föreställer oss som kommer att bli den nya toppen av OnePlus-serien. Ur teknisk synvinkel ser vi inte stort utrymme för förbättringar, eftersom vi redan hade Snapdragon 835 och 8 GB RAM, så i den här omgången kommer OnePlus troligen att fokusera allt på estetik, även om detta kanske inte gäller inom det fotografiska området.

I vilket fall som helst, för närvarande finns det inga datum, om inte en generisk “slutet av november” som cirkulerat i vissa rykte utan särskild trovärdighet. Vad tycker du om det?

Relaterade artiklar

Back to top button