Känner du till Xperia X Premium med HDR-skärm? Du kan glömma det, enligt Sony …

Note: We hope you enjoy reading this article: Känner du till Xperia X Premium med HDR-skärm? Du kan glömma det, enligt Sony …

Förra veckan en av rykte mest populära på internet i vårt område gällde den möjliga framtiden Xperia X Premium, en smartphone med en skärm på gränsen till det otroliga, med HDR-stöd, en uppdateringsfrekvens på 120 Hz och en maximal ljusstyrka på 1.3000, praktiskt taget dubbelt jämfört med dagens topp. Och detta var bara en liten del av dess intressanta egenskaper.

Om allt detta låter för bra för att vara sant, är det förmodligen för att det inte borde vara det. Sony Mobile Taiwan har faktiskt kontaktat ePrice (en välkänd taiwanesisk butik, inte den homonyma homonymen) för förneka kategoriskt dessa rykten.

Så om å ena sidan denna Xperia X Premium verkade lite fantasifull, å andra sidan måste det sägas att förnekandet bara kom från ett lokalt Sony-kontor, och att företaget i alla fall knappast skulle ha bekräftat sådana nyheter. planerar i förväg.

LÄS ÄVEN: Sony Xperia X tillgänglig 20 maj, Xperia XA 10 juni (åtminstone i Storbritannien)

Kort sagt, det finns fortfarande en viss marginal för att denna Xperia X Premium ska kunna realiseras, på ett eller annat sätt, men gör inte för mycket mun nu på den skärmen, för vi är inte redo att satsa på den.

Relaterade artiklar

Back to top button