Kanadas första 3D-printade boende nu bokningsbart –

Det finns också många företag som har utnyttjat fördelarna med 3D-utskrift för sitt arbete. enklare. En sektor som har dragit nytta av denna teknik har varit arkitektur och konstruktion eftersom det kan byggas stora strukturer där människor kan bo på kortare tid och med färre människor.

Fördelar med 3D-utskrift

Det holländska företaget TAM har officiellt presenterat hemskapande gjort helt och hållet tack vare 3D-utskrift. Det speciella med denna byggnad är att den var den första som byggdes med denna teknik i Kanada, och att alla kan njuta av den, eftersom det är ett hem som vi kan boka via Airbnb för 139 € per natt.

Detta hus kallas Fibonacci hus, som är uppkallad efter den berömda italienska matematikern som skapade den oförglömliga Fibonacci-sekvensen där alla naturliga tal representerades i en spiral.

Casa 3D

Egentligen var det denna spiral som inspirerade arkitekterna att designa detta hus. En annan funktion i form av design är vad som finns inuti väggarna är helt böjda och byggnadens övergripande struktur försöker använda så få raka linjer som möjligt.

Lägenheterna har ett rymligt vardagsrum med kök, som har allt du behöver för att laga mat. Dessutom är det har två våningar vilket gör huset idealiskt för upp till fyra personer.

Det finns även en stor uteplats utanför. Detta yttre område skapades inte med 3D-skrivare, utan med naturliga och återvunna material.

Framtida projekt av 3D-tryckta hus

Allt ett företag gör från bokningar som människor gör kommer att vara inriktat på framtida lägenhetsprojekt vad en förening som heter World Housing vill göra, som vill stå för att bygga hus där människor bor.

Casa 3D

Efter att ha sett framgången med Fibonacci-hemmet, vill organisationen använda det som den första delen för att börja bygga denna framtida hemplan. World Housing hoppas att Kanada kommer att kunna första uppsättningen hus tack vare 3D-skrivare som familjer bor i.

Dessutom anser gruppen också att det är ännu bättre att använda denna teknik för att bygga bostäder. göra kvalitet hus är bättre gjorda av material.

Relaterade artiklar

Back to top button