Kan OnePlus tänka på att ta tillbaka Sandstone-finishen för sin nya 5T? (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Kan OnePlus tänka på att ta tillbaka Sandstone-finishen för sin nya 5T? (uppdaterad)

I början var det OnePlus One, den verkliga – och kanske unika och oefterhärmliga – flaggskeppsmördarebegåvad för eran av specifikationer verkligen exceptionellt, jämfört med pris till försäljning. Det blev en riktig succé, trots mycket generösa dimensioner och en design absolut inte iögonfallande dock gjort unik från en detalj som många fläkt av den första timmen minns de fortfarande med nostalgi: den Sandstensfinish av bakstycket.

Det var en särskild textur porösinspirerad av sandstensklippan, som samtidigt kan ge en excellent grepp och av stå ut definitivt från alla andra lösningar på marknaden. OnePlus bestämde sig för att ta tillbaka den till OnePlus 2 och sedan degradera den till rollen som enkel omslag skydd för efterföljande smartphones. Men nu att döma av video- postat på YouTube av OnePlus själv, kan det finnas Meddelanden handla om.

Ja, eftersom OnePlus har gått på gatorna i London bär en med sig lådavars innehåll var tillgängligt för beröring, men inte för ögat, genom ett hål på toppen.

Förbipasserande ombads därför att göra det att röra det mystiska föremålet, att ge sina egna intryck. Från personbeskrivningarna, dvs referenser till Sandstone finish, så mycket att en av de marsvin har uttryckligen nämnde den första OnePlus-smarttelefonen att beskriva känslan som känns genom att röra vid föremålet. Men det fanns också referenser till metallett tecken på att det nya omslaget skulle kunna vara en reviderad och korrigerad version av den gamla sandstenen, snarare än bara ett nytt förslag.

Därför har OnePlus beslutat att lansera en på marknaden Sandstensvariant av sin senaste OnePlus 5T? Svårt att säga, det kan till och med bara vara en tillbehör kännetecknas av denna finish, precis som ännu ett skyddande hölje. Det är därför bra att nostalgiken i OnePlus One dämpar deras entusiasm att drömma det kostar ingenting.

Relaterade artiklar

Back to top button