Kan OnePlus 5T också komma i en superspeciell Star Wars-utgåva?

Note: We hope you enjoy reading this article: Kan OnePlus 5T också komma i en superspeciell Star Wars-utgåva?

OnePlus är van vid att göra det ofta specialutgåvor av sina enheter, vilket framgår av både Midnight Black-varianten av OnePlus 3T och den mer nyckfulla JCC+-versionen av OnePlus 5. Den som är under utveckling för nästa OnePlus 5T verkar dock verkligen vara en mer speciell utgåva än de andra, eftersom det kan handla om en saga bland de mest älskade av nördar runt om i världen: Stjärnornas krig!

De ledtrådar på en möjlig version av det kinesiska företagets nya toppsortiment, tillägnad den nya filmen Star Wars: The Last Jedi, var de svåra att hitta, men de verkar alla gå i en riktning.

Vissa användare har faktiskt rapporterat att i koden för launcher uppdaterad av den nya stängda betaversionen av Android Oreo för OnePlus 5 du kan hitta kodrader som hänvisar till ett visst grafiskt tema dedikerat till Star Wars, som endast ska kunna användas på en specifik enhet hos företaget.

Den mest fantasifulla hypotesen kan få oss att tro att OnePlus och Disney har gått med på att släppa en speciell version av den nya smarttelefonen med anledning avankomst till hallarna av sagans nya kapitel, planerat till nästa 13 december.

Än så länge finns det dock inga officiella bekräftelser, så vi rekommenderar att du tar denna information med en nypa salt.

Faktum är att, om det verkligen skulle komma, en möjlig OnePlus 5T in begränsad utgåva Star Wars kan verkligen vara drömmen för många användare, kanske till och med lägga till några mjukvarupärlor angående anpassning. De tvinga att inte få OIS att ångra sig?

Relaterade artiklar

Back to top button