Kan ASUS ZenFone Max Pro (M1) vara en ny modell med Android One?

Note: We hope you enjoy reading this article: Kan ASUS ZenFone Max Pro (M1) vara en ny modell med Android One?

ASUS har verkligen inte varit sparsamma med namnen på sin ZenFone Max Plus (M1), men det verkar som att situationen snart kan upprepa sig med en ny modell från samma familj: den opublicerade ASUS ZenFone Max Pro (M1)som skulle kunna presentera en mycket intressant egenhet a mjukvarunivå.

Enligt de första nyheterna som läckt ut på nätet ska det vara en smartphone med mer ambitiösa specifikationer än Max Plus.I denna nya Max Pro ska det finnas en Qualcomm SoC Snapdragon 636, 6 GB av RAM, 64 GB internminne och ett batteri från ben 5 000 mAh.

Det finns inga bilder eller renderingar för närvarande, men designen kan vara ganska lik den tidigare modellen, med en skärm Helbild från om 6 tum med mycket små ramar. Ovanför displayen ska en kamera från 16 MPmedan det på andra sidan kan finnas en dubbelkamera från 16 MP. Dessutom skulle det även finnas plats för fingeravtrycksläsaren och upplåsningsfunktionen via ansiktsigenkänning.

Som nämndes i början kan de verkliga nyheterna gömma sig i programvaran. Läckorna från Indonesien säger att den här nya Max Pro kan ha en version “ren“av Android Oreo, utan att ange vad det är. Det kan vara en referens till Android One? Det är svårt att säga just nu, men fokuset på den här modellen är verkligen mycket högt vid det här laget.

Relaterade artiklar

Back to top button