Kampanjbilden visar kameran Xiaomi Mi 11 Pro –

Xiaomi hade bråttom att presentera I 11 före slutet av 2020. Men många undrar vad som händer med den kraftfullaste varianten, det vill säga Mi 11 Pro. Allt tyder på att hans presentation kan vara oundviklig, eftersom det hela slutade med att filtrera en affisch där se dess design och huvudsakliga skillnader med standard Mi 11.

En global version av Mi 11 har ännu inte presenterats, men det tas nästan för givet i Kina att Mi 11 Pro snart kommer att bli verklighet. Det är möjligt att med tanke på de förseningar som har uppstått i fabriker till följd av covid-19, upplevde båda terminalerna mycket olika tillverkningsprocesser. Många sparar dock sina besparingar till den mest kraftfulla versionen, det vill säga för Mi 11 Pro

Mi 11 Pro reklamaffisch

Det kinesiska sociala nätverket Weibo är vanligtvis källan till många läckor, och nu En möjlig reklamaffisch för Mi 11 Pro har dykt upp. På dessa bilder ser vi terminalen i fyra olika färgalternativ (vit, silver, blå och svart), samt förändringar i den bakre kameradesignen från tidigare filtrerade renderingar.

På bilderna kan du återigen se de stora skillnaderna mellan standard Mi 11 och Mi 11 Pro, åtminstone på baksidan. Som du kan se finns den horisontella kameramodulen kvar, men de fyra sensorerna är placerade i två rader. Tre sensorer och LED-blixt synliga , och den fjärde periskopsensorn är längre bort från resten. Modulen kommer också i två toner, och notationen ‘120x’ kan ses hänvisa till den stora zoomkraften som Mi 11 Pro har.

Dina potentiella fördelar

Tidigare läckor tyder på att terminalen kommer att ha en stor skärm 6,81 tum och en upplösning på 2K, med en upplösning på 3200 x 1440 pixlar och en densitet på 515 dpi. En uppdateringsfrekvens på 120 Hz och en beröringssamplingsfrekvens på 480 Hz förväntas också. Så klart det är kommer att ha en kraftfull Snapdragon 888 och det noteras att den mest kraftfulla versionen kommer att ha 16 GB RAM. En annan av de mest efterlängtade aspekterna är möjligheten att snabbladda 120W och trådlös laddning 55W för att ladda 4 000 mAh-batteriet. Många priser förändras eftersom Xiaomi kommer att avslöja den här enheten tillsammans med Extreme Edition-varianten vid ett datum som kommer att fastställas nästa månad.

Källa> GizChina

Relaterade artiklar

Back to top button