Kameror i jämförelse: LG G3, Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2 och HTC One (M8) (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Kameror i jämförelse: LG G3, Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2 och HTC One (M8) (foto)

De som följer oss på Facebook vet hur vi igår bad de som följer oss att rösta fram de bästa bilderna “i mörkret” emellan LG G3, Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2 Och HTC One (M8). Det finns inga anspråk på att utvärdera den råa kraften hos LG G3-kameran och bilderna täcker inte alla typer av bilder (det finns inga bilder i mörkret, panoramabilder, etc …).

LÄS ÄVEN: LG G3 förhandsvisning (video)

Syftet med detta test var tvåfaldigt: att utvärdera bedömningen av de som använder telefonen som kamera utan att det påverkar modellen och även att ge en snabb uppfattning om hur fotokvaliteten på LG G3 kommer att bli. Alla bilder gjordes på samma sätt: hon blev utvald det mest “automatiska” läget som möjligt på varje smartphone, följt av att trycka på skärmen på samma punkt (för fokus och exponering) och fotografera samtidigt som du kontrollerar att fokus inte har tappats.

Här är galleriet och hur våra läsare röstade.

Rösta: HTC (41 %) – LG (28%) – Samsung (18%) – Sony (13%)

Rösta: Sony (66 %) – HTC (23%) – Samsung (7%) – LG (4%)

Rösta: Samsung (53 %) – Sony (26 %) – HTC (13 %) – LG (8 %)

Rösta: HTC (42 %) – LG (37%) – Samsung (20%) – Sony (1%)

Rösta: Sony (46 %) – HTC (26%) – Samsung (24%) – LG (4%)

Rösta: LG (59 %) – Samsung (36%) – HTC (5%) – Sony (0%)

Rösta: Samsung (70 %) – Sony (16%) – LG (12%) – HTC (2%)

Situationen är, om vi bara betraktar de bästa resultaten ganska i paritet. HTC vinner två gånger, Samsung vinner två gånger, Sony vinner två gånger och LG vinner en gång. Men med tanke på de fluktuerande resultaten för vissa smartphones är det också intressant att överväga de sista positionerna, där vi hittar tre gånger Sony, tre gånger LG och en gång HTC. Detta är verkligen kredit till Samsung att den, med kvaliteten (eller med den mättnad som vissa skulle säga) lyckas övertyga användarna.

Detta är användarnas åsikt, snart även proffsens åsikt (som redan har provat Samsung).

Länk blixtlås originalfiler

Relaterade artiklar

Back to top button