Kamerauppdatering för Samsung Galaxy A52 –

Denna Samsung-meditation i mellanklass har inte funnits länge sedan lanseringen i mars förra året. Och nu de användare som har Galaxy A52 in deras händer har tur, eller åtminstone har de tur. Dessutom, eftersom de kommer att kunna få en ny uppdatering för sin mobila enhet, med vilken de kommer att avsevärt förbättra olika aspekter av terminalen.

Som regel är den sydkoreanska tillverkaren alltid medveten om alla terminaler som ingår i sin katalog, från det mest premiumsortimentet till det lägsta. Av denna anledning måste du ta hand om alla dina smartphones. Av denna anledning har företaget börjat implementera en ny firmware, med vilken vi kommer att uppnå olika förbättringar och nya funktioner för denna modell.

Förbättra bilder på Galaxy A52

Som vi sa har det asiatiska företaget rullat ut en ny uppdatering för denna mellanklasstelefon som innehåller ett antal förbättringar. En av dem är att förbättra stabiliteten i ansiktsigenkänningen för att bättre känna igen vårt ansikte när vi försöker låsa upp det. Dessutom möjligheten göra om bilder från galleriet är vår Samsungs app som en nyhet.

Galaxy A52

Tack vare denna nya funktion kan alla med denna smartphone kan fritt retuschera sina bilder … Det vill säga, inne i själva Galleriet kommer vi bara att kunna trycka på en knapp för att den här funktionen ska fungera. Därför kommer vi att se till att alla bilder får bra exponering och klarhet. Även om det också kommer att bero på smaken hos var och en av dem, eftersom den här programvaran också tillåter oss att applicera olika nyanser på bilden för att passa allas smak.

Det här är inte de enda innovationerna som den här nya uppdateringen för med sig eftersom den förbättrar kamerastabiliteten, kamerans bildkvalitet och samtalskvaliteten. På samma sätt åtföljs detta också av säkerhetskorrigeringen från juni 2021.

Senaste firmware Samsung Galaxy A52 , A525FXXU2AUF3-versionen rullas för närvarande ut för 4G-modellen i olika länder. Utöver det tyder allt på att den snart kommer att komma till 5G Galaxy A152 också. Så om du inte har missat varningen än kan du kontrollera den genom att gå till Inställningar> Telefonprogramuppdatering. Om fortfarande ingenting, oroa dig inte, för under de kommande dagarna kommer du att få det.

Relaterade artiklar

Back to top button