kameraförbättringar och andra funktioner –

Webbkamera som dyker upp senare än förväntat

Att bädda in en kamera i en bärbar dator har varit standard i datorbranschen i många år. Apple var inte mindre, och har inkluderat dem i hela sin MacBook-serie ganska länge nu. Men under de senaste åren har många användare klagat på att de har sett det kaliforniska företaget fortsätta att använda 720p-kameror. Ja, det här är väldigt bra och kan vara det minsta för många användare, men mitt i distansarbete och distansutbildning med möten, klasser och andra telematikaktiviteter verkade det för daterat.

Redan i 2020-tums iMac 27 1080p-objektivet var äntligen med, även om både MacBook Air och MacBook Pro M1 följde med 720p. Enligt presentatören Dilandkt kommer de Pro-bärbara datorerna som Apple kommer att lansera i slutet av 2021 om de äntligen inkluderar den här kameran, och den har alla de utmärkande egenskaper som gör att den ser mer ut som den som finns i 24-tums iMac. Detta kommando använder en lins med denna upplösning, som i sig förbättrar bilden avsevärt, men med tillägg via mjukvara vilket kommer att göra det mycket ljusare och till och med aktivera porträttläge i FaceTime med macOS Monterey som kommer under hösten.

kamera imac

Och även om denna information inte är officiell skulle det vara konstigt att tro att den inte kom av sig själv. Men att en ledare som Dilandkt sa detta ökar chansen att vinna. Vi minns att detta redan har varit sant med annan information tidigare, varav den senaste iPad Pro 2021 kommer att inkludera ett M1-chip, vilket den bekräftade några månader före Apples officiella tillkännagivande.

M1X-chip, nya portar och omdesign

För att fortsätta analysen av samma brutna brunn kommer årets MacBook Pro att inkludera M1X-processor det kommer att vara en förbättrad version av nuvarande M1, som reserverar M2 för “Air”-modellerna som kommer att lanseras i början av 2022. Till detta kommer återlämnande av portar som t.ex MagSafe, HDMI, och även Kortläsare … Det är inget nytt om vi ser MacBook för några år sedan, men den representerar verkligen en förändring från vad vi hade under dessa år. Höjdpunkt skulle också vara eliminering av TouchBar , ett karaktäristiskt inslag i sortimentet som älskas och hatas lika mycket.

rendera macbook pro

Designmässigt verkar det som 13-modellen blir 14 tum även om det inte är säkert känt om detta kommer att vara en mycket djup designförändring eller om den kommer att vara mer lyhörd för en förändring som 15-tums MacBook Pro hade i sin tid. reducera frontpanelen till 16 tum av en mycket liknande storlek. Det är denna 16-tumsmodell som också kommer att uppdateras, även om en drastisk förändring i det här fallet verkar utesluten och ett liknande fodral kommer sannolikt att installeras så småningom.

Relaterade artiklar

Back to top button