Jimmy T6 recension: den soniska eltandborsten som tvättar (även) ansiktet

ECOVACS

Ok, det är ingen smart tandborste. Den integrerar ingen funktionalitet som kräver anslutning till en smartphone, men den är inte som alla andra eltandborstar. Och om det finns ett företag som kunde ha tänkt på en sådan produkt så kan det bara vara Jimmy: vi lärde oss om varumärket för dess utmärkta dammsugare och för de många tillbehören för personlig hygien, men med Jimmy T6 det är verkligen föråldrat.

Och den har överträffat sig själv till den grad att den övertygar oss att recensera en produkt som har väldigt lite smart, men som har designats på ett riktigt intelligent sätt, speciellt för en funktion som kommer att uppskattas av många: Jimmy T6 är den första soniska eltandborsten som, förutom att säkerställa optimal munhygien, kan också tvätta ansiktet, tack vare ett huvud designat just för detta.

Recension Jimmy T6: Ekonomisk sonisk eltandborste med ansiktsborste och superbatteri

paket innehåll

Förpackningen av Jimmy T6 följer företagets typiska stil. Tillverkad av vit kartong, dess insida är extremt snygg och innehåller alla tillbehör som behövs för att kunna använda den elektriska tandborsten direkt, inklusive det nya huvudet för att tvätta ansiktet.

Inuti hittar vi förutom eltandborsten två huvuden för tänderna, huvudet för ansiktet, en laddningskabel med USB-C-kontakt och de typiska manualerna.

Design och material

Estetiskt sett Jimmy T6 ser ut som en vanlig elektrisk tandborste. Materialen är av utmärkt kvalitet och den blå färgen ger den en elegans som inte tas för given, speciellt för en produkt i denna kategori.

Designen är ergonomisk och designad för praktiskt taget alla, och på framsidan integrerar den lysdioder med vilka borstläget du använder kommer att visas.

Det övre området är tillägnat införandet av huvudena, kompatibelt med både DuPont-huvudet, typiskt för företaget, och med huvudet för ansiktet, medan ingången för laddning har placerats nedan, vilket sker via USB-C och som är skyddad av ett silikonlock av utmärkt kvalitet och kan garantera produktens motståndskraft mot vatten: den Jimmy T6 är en sonisk eltandborste som inte bara kan sköljas (och gud förbjude), utan även kan användas säkert i duschen.

Egenskaper och kvalitet på rengöring

För att animera Jimmy T6 det finns en motor som kan garantera från 26400 till 32400 ljudvibrationer per minut, vilket genererar en mycket exakt och inte alls irriterande oscillerande rörelse av huvudet, för att slutföra tandrengöringen på ett nästan oklanderligt sätt.

Tandhuvudet är av DuPont-typ, och är designat för att vara mjukt och lugnande, men ändå kunna ta bort grundligt och utan alltför stora problem alla rester mellan tänderna och tandköttet: bland de soniska tandborstarna som jag har provat på senaste tiden gånger, DuPont-patronen av Jimmy T6 det visade sig vara minst “irriterande” för tandköttet, trots det höga antalet svängningar per minut.

Det finns 4 användningslägen, och de kan väljas med den enda knappen som är integrerad på tandborstens främre del: det finns läget för känsliga tänder, blekningsläget, det “standard” och sedan finns det en sista läge att det bara kommer att behöva aktiveras om huvudet används för ansiktet.

Gå till ansiktet som är gjort med silikonborst, med vilka tandborsten kan tvätta – bokstavligen – även ansiktet. Användningen är enkel: när huvudet är monterat och “Face Clean”-läget är aktiverat, är allt du behöver göra att fukta ditt ansikte, kanske applicera ett specifikt rengöringsmedel och sedan massera ditt ansikte med hjälp av huvudets svängningar.

Sedan finns det också en inbyggd timer, med vilken Jimmy T6 kommer att säkerställa korrekt tandrengöring. Timern som är integrerad i tandborsten påminner användaren om att byta rengöringsområde var 30:e sekund och stängs automatiskt av om två minuters rengöring uppnås: detta är den tid som krävs för att säkerställa korrekt tandrengöring.

Batteriautonomi

Men förmodligen den mest överraskande egenskapen Jimmy T6 det är verkligen dess autonomi. Tack vare ett integrerat 2500 mAh batteri kan denna soniska eltandborste garantera 180 dagars autonomi med en enda laddning. Och det är en nästan unik funktion, som förmodligen kommer att få dig att glömma behovet av uppladdning.

I ett nötskal, även för långa reseperioder Jimmy T6 det kommer att fungera utan att behöva ladda om.

Laddningsprocessen är dock ganska långsam: för en full laddning Jimmy T6 det tar cirka 5 timmar att använda USB-C-kabeln som ingår i förpackningen, som dock måste anslutas till valfri källa utrustad med en USB-A-kontakt: ingen väggadapter kommer ut i förpackningen.

Pris och överväganden

Det officiella priset på Jimmy T6 det är 49,90 euro och, låt mig säga det, vi har länge varit vana vid det utmärkta förhållandet mellan kvalitet och pris på märkets produkter, men med denna tandborste har Jimmy verkligen överträffat sig själva.

Och de gjorde det inte bara för att vi pratar om en produkt som kan garantera tandrengöring som de som säljs av de mest kända varumärkena i branschen (men som kostar upp till 4 gånger mer), utan framför allt för att omsorgen om detaljerna och material av Jimmy T6 de är av högsta nivå, för att inte tala om det faktum att det är en mångsidig enhet som kan tvätta tänder och ansikte.

Det enda felet från Jimmys sida är bara i tillbehören: jag hade föredragit att företaget hade inkluderat i paketet väggnätet för laddning, och framför allt en bärväska. Om företaget hade tänkt på det Jimmy T6 det skulle ha varit den absolut bästa eltandborsten som finns, och inte bara i budgetprisklassen.

OBS Om du inte ser rutan med kod eller länken vid köp rekommenderar vi att du inaktiverar AdBlock.

http: // Jimmy% 20T6% 20 |% 20Amazon

Köp Jimmy T6 direkt från Amazon Italien! Dina tänder (och ditt ansikte) kommer att tacka dig 😀 Mer Mindre

Relaterade artiklar

Back to top button