Jide släpper Remix OS för Windows -surfplattor, med multi -fönster multitasking, …

Vi är mycket bekanta med Remix OS, eftersom vi har spelat med Cube i7 Remix -surfplattan de senaste veckorna och den modellen har exakt det operativsystemet. Det är en Android-baserad plattform med desktop-liknande element inkluderade och nu har det kommit till Windows.

Remix OS för PC-970-80

Jide är företaget bakom det och de är också kända för att göra lite av en Microsoft Surface -klon. Med Remix OS kan Android -appar köras i fönster som kan ändras och fällas ihop, vilket är bra för produktivitet och multitasking. Det finns också en aktivitetsfält, en minnesrensare och kakelbaserade snabbinställningar. Stöd för gester ingår också, så att svepa in från höger visar ett meddelandefält.

Plattformen är tillgänglig som en free ladda ner och det är byggt på Android-x86-projektet. Remix OS 2.0 kommer att hämtas senare i månaden helt från free och det kommer att kunna sparas på en flash -enhet. Allt du behöver är ett USB 3.0 -minne och en dator med äldre USB -start för att få igång Remix. Denna version har ett mycket trevligt användargränssnitt, med unika och snygga ikoner och en mycket intuitiv upplevelse.

Det är ännu inte klart om tillämpningen av denna plattform påverkar batteriets livslängd.

Relaterade artiklar

Back to top button