Jide presenterar en ny Remix Pro-surfplatta, som känns som en yta …

Jide är ett företag som är mest känt för sin Remix OS-plattform, avsedd för surfplattor och då och då tillkännager de också hårdvaruprodukter. Den här veckan avslöjade de till exempel Jide Remix Pro-surfplattan, som ser väldigt elegant ut och den visas nedan.

pro-front-shot

Denna modell liknar Surface-tabletterna ganska mycket och den levereras med den helt nya Remix OS 3.0. Remix Pro har också ett tangentbordstillbehör, men det saknar ett integrerat stativ, i stället förlitar sig på tangentbordskåpan för att stötta upp det i olika vinklar. Ytan på Pro Cover verkar vara metallisk, men delen nedan är gjord av tyg.

pro-tangentbordssidan

Specifikationerna är ganska starka, från Snapdragon 652-chipset till 3 GB RAM och 32 GB lagring, samt en microSD-kortplats. 12-tums IPS-skärmen låter fast, med en upplösning på 2160 x 1440 pixlar och batteriet inuti är en 9000 mAh-enhet. Detta batteri sätts upp via en speciell pogo-kontakt och erbjuder snabb laddning.

Det finns en 8 MP bakre kamera här och en 5 MP front shooter. Remix Pro väger 1,4 pund, mäter 0,27 tum i tjocklek och syftar till produktivitet. Inget pris har avslöjats.

remix-pro

pro-cover

Relaterade artiklar

Back to top button