Jämförelse mellan Samsung Galaxy S4 och LG G2 vs Sony Xperia Z1

Note: We hope you enjoy reading this article: Jämförelse mellan Samsung Galaxy S4 och LG G2 vs Sony Xperia Z1

Efter att ha granskat hela den senaste generationens smartphones, är det dags att jämföra tre av de viktigaste smarttelefonerna i toppklassen (och därmed medvetet utelämna phablets). Låt oss prata om Samsung Galaxy S4, LG G2 och Sony Xperia Z1. Innan du går vidare med jämförelsen uppmanar vi dig dock att läsa de tre separata recensionerna av enheterna (hitta rutorna i slutet av artikeln, även om det är viktigt att ta hänsyn till att S4 har fått olika mjukvaruuppdateringar under månaderna ).

Jämförelsen jämför snabbt hårdvara, estetik, mjukvaru skillnader och deras displayer. Det är tre produkter som är något väldigt olika och att rekommendera en i synnerhet är väldigt svårt. Bland de tre är förmodligen den mest balanserade LG G2, men från sin Galaxy S4 njuter den av den mognad som nås på några månader (och med detta menar vi även tillgången på support och tillbehör) samt ett mer känsligt prisfall.

Vi har redan uttryckt åsikten om Xperia Z1 i hela recensionen: antingen älskar du den eller så hatar du den. Även om det har några fler brister än konkurrenterna, kan vissa funktioner (som vattentäthet eller glas- och metallkroppen) fortfarande övertyga några av er i köpet (men rekommenderas).

Vi lämnar dig nu med videon och ett kort fotogalleri.

Relaterade artiklar

Back to top button