Jag tappade bort min Apple AirTag, vad ska jag göra? –

Krockkuddar fungerar när du tappar dem

Även om det kanske låter konstigt, Krockkuddar är verkligen användbara när du tappar dem för i slutändan är funktionen de har för användarna att hitta den för att återställa de föremål som du kan ha förlorat och som du har anslutit den här lilla enheten från Cupertino-företaget till. Detta är teori, men vi ställer dig följande fråga: Om du tappar din AirTag, vet du hur du återställer den? För att ge dig ett svar, vad vi ska göra i det här inlägget är att berätta allt om hur du ska gå tillväga när den här Apple-enheten börjar bli vettig, det vill säga när du behöver antingen hitta din eller när du hittar dig själv …. med en främling.

Konfigurera allt korrekt för att hitta din AirTag

Först av allt, vad du behöver göra är att göra se till att du har allt konfigurerat korrekt så om du tappar din AirTag kan du hitta den på rätt sätt. För att göra detta måste du se om det faktiskt är kopplat till ditt Apple-ID och om du har en iPhone, iPad eller en enhet som har sökappen installerad. För att göra detta måste du följa stegen nedan.

  1. Öppna Appsökning på din enhet.
  2. I den nedre menyn klickar du på ” Föremål “.
  3. Se till att din AIRTAG visas i den här listan.

Om din AirTag inte visas i listan över platser i Find-appen, måste du återassociera din enhet med ditt Apple-ID så att den, när det är gjort, visas i listan över platser som du kan hitta med hjälp av appen Apple Find. På så sätt, om du tappar bort ett föremål som din AirTag är kopplad till, kan du använda Find-appen för att hitta det.

Steg för att hitta en förlorad AirTag

Vi hoppas att detta är en kasuistri som du aldrig kommer att komma till, men i slutändan, om Apple AirTags kommer till användning på något sätt, är det en möjlighet att hitta de föremål som du kan ha tappat bort. För att lyckas med denna sökning måste du ta hänsyn till flera faktorer. Först och främst måste du göra se till att AirTag inte är nära dig för att göra detta, öppna Sök-appen på din iPhone igen, klicka på Intressepunkter och kontrollera var din AirTag finns. … Om det är nära dig rekommenderar vi att du hjälper dig själv med indikatorerna som visas på iPhone och de ljud du kan få AirTag att avge för att hitta den. Om han inte är i närheten måste du använda det förlorade AirTag-läget. Här förklarar vi steg för steg vad du behöver göra.

  1. Öppna Appsökning
  2. Tryck Föremål
  3. Vänligen välj AIRTAG
  4. Aktivera förlorat läge

AirTag modo perdido

I samma ögonblick som du aktiverar Lost Mode, på enhetens skärm du kommer att behöva svara på en rad frågor och information som du måste tillhandahålla för att framgångsrikt kunna söka efter AirTag. Först, när du aktiverar Lost Mode, kommer instruktioner för det att dyka upp på skärmen, där det Cupertino-baserade företaget förklarar att du vid aktivering får ett meddelande när AirTag kan ansluta till GPS:en och på så sätt fastställa dess plats. Länken kommer också att blockeras så att ingen annan användare kan associera din AirTag med sitt Apple-ID och därmed göra den till sin. Dessutom kommer du att kunna ange ditt telefonnummer först och sedan ett meddelande så att om en användare hittar din AirTag, kommer de att kunna kontakta dig. För att slutföra denna process behöver du bara klicka på knappen “Aktivera” som finns i det övre högra hörnet av skärmen.

Vad händer om du hittar en förlorad AirTag?

Uppenbarligen, precis som du kan indikera din AirTag som förlorad, kan andra användare göra samma sak om de har tappat den och behöver hitta den. Av denna anledning är det också mycket viktigt att du vet vilka steg du måste följa för att hjälpa andra människor att hitta sin AirTag och framför allt föremålet som den här enheten är ansluten till.

Se till att de inte följer dig

Det första du behöver göra är att se till att AirTag du hittade inte finns där för att spionera på dig. För att undvika denna praxis har Apple gjort det så att din iPhone, så snart den upptäcker att du har en AirTag som inte tillhör du kommer det att skicka ett meddelande till dig , även AirTag själv gör ett ljud Det betyder att du navigerar bredvid en användare som inte äger den.

Men om du aldrig har fått det här meddelandet eller hört ett ljud, när du väl har tillgång till AirTag, måste du överföra det direkt till din iPhone eller smartphone och med hjälp av NFC-tekniken kommer du att kunna se informationen på skärmen. sa AirTag. Om den inte försvinner kommer enhetens serienummer och annan information som är kopplad till den att visas.

Kontakta ägaren av AirTag

Sist men inte minst vill vi berätta vad du ska göra om du hittar en AirTag som har förklarats förlorad. Oavsett om din mobila enhet är en iPhone eller en Android-smartphone, så snart du för AirTag närmare din enhet, om den har NFC-teknik, underrättelse visas, klicka på den för att gå till platsen där du kommer att ha all information relaterad till den specificerade AirTag , i princip ett telefonnummer där du kan kontakta ägaren, och meddelandet som användaren skrev när du aktiverade läget förloras i AirTag. Så här kan du returnera både AirTag och föremålet den var fäst vid till sin ägare

Relaterade artiklar

Back to top button