Jag bor officiella APEX i Kina: Snapdragon 845, fingeravtrycksläsare under skärmen, popup-kamera och mycket mer (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Jag bor officiella APEX i Kina: Snapdragon 845, fingeravtrycksläsare under skärmen, popup-kamera och mycket mer (foto)

Det var inte långt mellan presentationen av begreppet Jag bor APEX, vid det senaste MWC, och dess officiella lansering i Kina. Den nya smarttelefonen från det kinesiska företaget bekräftar allt som var bra med dess koncept.

Den här nya enheten har en design som integrerar lösningar mycket detaljer: displayen är från 5,99 tums OLED med en otrolig skärm-till-kropp-förhållande av 91 % (i verkligheten är det exakta förhållandet inte klart och från bilderna verkar det ännu högre, faktiskt finns det de som talar om 98%), och för att uppnå detta resultat har Vivo integrerat sensorer närhet och miljö, den öronkapsel ochhögtalare direkt under samma display tack vare COF Technology. Som ni kan se på bilderna i Galleriden främre kameran är typ dyka upp (0,8 sekunder för att ha den redo att fotograferas) och fingeravtrycksläsaren är inte bara integrerad under displayen men den täcker ca halv av dess yta.

Även från resten av databladet kunde du inte begära bättre: SoC Snapdragon 845ljudsystem utrustat med tre förstärkare e DACdubbel bakre kamera som stöder Super HDR och ett högt dynamiskt omfång och bildbehandling baserat påTILL (Artificiell intelligens) Avancerad.

Vi har ingen ytterligare information om resten av hårdvarufunktionerna, eftersom vi fortfarande inte vet när och till vilket pris den kommer att finnas till försäljning. Vi kan bara rapportera för tillfället att Vivo har meddelat dettaStart av massproduktion i mitten av 2018, kommer vi säkert att hålla dig uppdaterad om viktig utveckling när det gäller kommersialisering på vår marknad.

Slutligen ger vi dig en till PR-bild läckt på nätet vilket också antyder den hypotetiska ankomsten av Jag lever V9: en smartphone som vi kan anta väldigt lite av, förutom att den kan ha den berömda hackingen fingeravtrycksläsare under displayen (vi ser det på baksidan), SoC Snapdragon 660dubbel bakkamera och en super främre kamera från 24 MP.

Relaterade artiklar

Back to top button