Ja, endast servicecenter kommer att kunna ta bort Galaxy S6-batteriet

Note: We hope you enjoy reading this article: Ja, endast servicecenter kommer att kunna ta bort Galaxy S6-batteriet

Nyheterna på internet färdas ibland lite som den trådlösa telefonen: ett par detaljer mer eller mindre räcker, och meningarna ändrar betydelse. Om du verkligen hade läst det Galaxy S6 batteri kan tas bortsom rapporterats i dess användarmanual, vet att den här manualen förklarar hur man tar bort den, men den anger att det är en operation som endast är tillåten för auktoriserade servicecenter. Och det finns mer: samma manual, men av Galaxy S6 Edgenämner inget om möjligheten att ta bort batteriet.

LÄS ÄVEN: Galaxy S6, vår förhandsvisning (foton och videor)

Sammanfattning: de två smartphones är båda med ej löstagbart batterioch om du ville prova själv skulle du ogiltigförklara garanti. Orsaken till utelämnandet av Galaxy S6 Edge är fortfarande okänd: med tanke på skärmens krökning på sidorna kan det vara mer komplicerat att ta bort baksidan och därför utelämnas eventuella förklaringar från manualen.

Hur som helst verkar proceduren som förklaras i Galaxy S6-manualen ganska enkel och bådar gott för ett enkelt och snabbt batteribyte vid problem.

Frånvaro av microSD och batteri som inte kan tas bort av användaren är dock två distinkta avbrott (negativa) jämfört med tidigare: hur mycket påverkar de bedömningen av den nya toppen av Samsung-sortimentet för dig?

Relaterade artiklar

Back to top button