Ja, det finns fortfarande några galna människor som fortfarande använder Note 7 (och de bryr sig inte om att lämna tillbaka det det minsta)

Note: We hope you enjoy reading this article: Ja, det finns fortfarande några galna människor som fortfarande använder Note 7 (och de bryr sig inte om att lämna tillbaka det det minsta)

Skalet med Galaxy Note 7 och deras explosiva batterier kan ha hamnat i glömska för vissa (trots allt har det gått ett och ett halvt år), men många av er kommer fortfarande ihåg det. Bara för att göra en snabb sammanfattning, i slutet av “skandalen” bestämde sig Samsung för att återkalla alla Note 7 från marknaden och införa ett mjukvaru-“block” för dem som ville behålla telefonen till varje pris.

Efter en tid lanserades FE-versionen (Fan Edition) med batteriet fixat, och vi såg också ankomsten av Galaxy Note 8. Ändå nästan två år efter att modellen lanseradesdet finns fortfarande någon som inte avskräckt fortsätta att använda denförbi det programvarublock som företaget ålagt.

Det finns bevis på detta Reddit, alltid en bra källa för att veta vad som händer i samhället. Tydligen ger Note 7 subreddit ibland tecken på liv, med en ny posta eller en ny video- postat av någon “naiv” användare.

Det finns de som fortfarande använder det som huvudtelefon (“byter till iPhone 7 när det händer”), vem gör det recensioner efter två års användning och de som bara använder den som en “skärm för inspelning av säkerhetskameror, alltid ansluten till eluttaget” (galen vi skulle säga – ed).

Om Samsung har kommit till en drastiska drag liksom tillbakadragandet från marknaden av en hel modell, är orsaken verkligen allvarlig. Om någon Note 7-ägare läser oss rekommenderar vi dig starkt lämna tillbaka smarttelefonen.

Relaterade artiklar

Back to top button