Ja, det finns ett samarbete mellan OnePlus och Marvel for Avengers: Infinity War, men det är förmodligen inte en smartphone (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Ja, det finns ett samarbete mellan OnePlus och Marvel for Avengers: Infinity War, men det är förmodligen inte en smartphone (foto)

Mer än en gång har vi berättat om en OnePlus 6 i en specialutgåva tillägnad Avengers: Infinity War. Nu har vi dock den officiella bekräftelsen: den samarbete mellan OnePlus och Marvel existerarmen det är förmodligen inte en smartphone.

Weibo OnePlus-kontot har publicerat ett inlägg (komplett med affisch) som bjuder in användare att publicera av 17 april (även på Weibo) ett foto av en cosplay tema som också indikerar din favorit Marvel-superhjälte. Det finns att ta tag i två biljetter för Marvel Movie 10th Anniversary Star Festival (ungefär översatt av Google) som kommer att hållas inom kort i Shanghai.

Om du vill delta (och du är flytande i kinesiska) hänvisar vi dig till inlägget på Weibo. Med denna tävling det är dock inte uteslutet specialutgåvan av smartphonen vi pratat om de senaste dagarna. Vi får se om OnePlus också kommer att dra denna överraskning ur hatten.

Relaterade artiklar

Back to top button