iPhone med vikbar skärm kommer 2024

iPhone med vikbar skärm kommer 2024. Samsung anses för närvarande vara en av de första smartphonetillverkarna att tänka på när det kommer till vikbara skärmar. Tack vare de drastiska förändringar som setts i branschen och den varaktiga innovationen av varumärket har Samsung nästan bemästrat konsten av denna typ av flexibel telefonutveckling. Fler och fler rykten tyder dock på att Apple arbetar på en enhet som kommer att konkurrera i detta utrymme.

iPhone med vikbar skärm kommer 2024

Tanken på att Apple skulle utveckla en sådan enhet var otänkbar. Men med åren verkar företaget ha ändrat uppfattning.

iPhone med vikbar skärm kommer 2024

I ljuset av den inkommande informationen har en rapport släppts av finansanalytikern Ming-Chi Kuo, som har en utmärkt meritlista när det gäller att förutsäga Apples framtida aktiviteter med en hög grad av precision.

Kuo pratade bara om antagandet att allt går snabbt inom företaget och att enheten snart kommer att introduceras.

Apple kommer att lansera sin första iPhone med vikbar skärm på tre år, enligt Macrumors, en webbplats som samlar nyheter, rykten och rapporter om Mac och Apple. Av denna anledning har möjligheten för företaget att lansera sin första flexibla smartphone till 2024 börjat ses varmare. Det kan dock ta längre tid än denna tid. Det har ryktats ett tag att Apple har testat prototyper på en rad olika sätt.

Även om Kuis rapport inte har bekräftats ännu, är det känt att Apple planerar att genomföra denna förändring och konkurrera på denna marknad i framtiden.

Relaterade artiklar

Back to top button