IPhone-appar för att lära sig spela saxofon –

Den enorma potentialen hos iPhone

När den första iPhonen började dyka upp för några år sedan var det många som sa att det var en riktigt liten dator som fick plats i fickan, och även om detta inte är helt sant så är potentialen med iPhone riktigt stor. det är redan otroligt att det kan vara din allierade i nästan allt, från att lära sig ett nytt språk med hjälp av vissa applikationer, som att i det här fallet följa med dig i processen att lära dig spela ett nytt instrument. Här är tio appar som hjälper dig att komma igång med din nya saxofon och skapa riktig musikalisk konst.

3D Saxophone Notes – den mest intuitiva saxofoninlärningsappen

3D Saxophone Notes är en riktigt praktisk applikation som mycket tydligt lär dig hur du placerar fingrarna för att lära dig spela saxofon. Dessutom kan du också höra ljudet av varje musikalisk not som du kan spela på detta instrument. Inuti appen kommer du att se ett fingerdiagram och en live saxofonistdemo. Naturligtvis har den en handledningssektion och möjligheten att välja olika typer av saxofon.

2D Saxophone Notes – Din guide till noter

I det här fallet talar vi om en applikation som kan betraktas som lillasystern till 3D Saxophone Notes. Skillnaden mellan 2D-saxofonnoter och 3D-saxofonnoter är helt enkelt bilden, eftersom funktionalitetsmässigt är de exakt likadana. Du kommer att välja det ena eller det andra beroende på vilken som verkar mest intuitiv och därför mer användbar att förstå.

Saxofon – allt i ett

I den här applikationen hittar du allt du behöver veta om det här verktyget, och det kommer att vara till hands, bättre att inte säga. Ett tangentbord finns tillgängligt så att du aldrig glömmer fingersättningen av en specifik tangent på en saxofon, självklart har du också olika typer av saxofon, olika skalor och ett transponeringsbord. Även om du aldrig har spelat det här instrumentet kan du med den här applikationen börja spela dina första toner på din saxofon.

Tomplay Sheet Music – Din källa till noter

Noter Tomplay, som namnet antyder, erbjuder dig ett stort utbud av noter, så att du kan spela nästan vilken låt som helst på din saxofon. Med den här appen kan du lära dig och öva på dina favoritlåtar samtidigt som de ackompanjeras av högkvalitativa inspelningar gjorda av professionella musiker. Till exempel, medan du spelar ett av noterna på din saxofon, kommer pianisten att ackompanjera dig, så att du känner att du spelar med hela ensemblen som ackompanjerar dig. Naturligtvis är partituren anpassad för alla befintliga typer av saxofon.

tonestro: saxofon – spela dina favoritlåtar

Denna applikation kommer att bli din personliga följeslagare och lärare när du lär dig spela saxofon. Den har alla typer av saxofoner, och du får omedelbar feedback på tonhöjd och rytm. Detta säkerställer att du ständigt är motiverad. Du kan också njuta av ett brett utbud av digital musik och få en uppslukande upplevelse av rolig och lekfull träning.

Saxofonfingersättning – lär dig noter med den här appen

Sax fingering är en applikation skapad och designad för att underlätta hela inlärningsprocessen för din saxofon. Du behöver bara be om en lapp så berättar appen hur du ska placera fingrarna på instrumentet för att kunna spela det korrekt. Dessutom är den här appen inte bara för nybörjare, utan för de som har mer erfarenhet av att spela saxofon kan den fungera som en praktisk referens.

Transponerad saxofon – anpassa tonerna för att spela saxofon

Saxophone Transposed är en app som hjälper dig att omvandla tonerna från ett instrument eller till och med en röst till toner som du kan spela på din saxofon. Det är lätt att använda, eftersom denna transformation kommer att visas omedelbart och kommer att anpassas till den typ av saxofon som du anger. För att använda den här appen behöver du bara se till att din saxofon är inställd och placera instrumentet bredvid iPhone så att det tydligt kan identifiera ljudet genom appen.

Saxofon: grundläggande begrepp

Den här appen, som du kan se av dess namn, ger dig de grundläggande begreppen du behöver för att spela saxofon. Njut av massor av tutorials och videodemos, PDF-filer med utskrifter och övningsblad, ljudspår som du kan öva med och mer. Olika saxofontekniker står också till ditt förfogande.

Saxofonlektioner & lektioner för nybörjare är din app för att börja spela saxofon

Den här appen innehåller allt du behöver för att börja lära dig hur du använder din nya saxofon eftersom den innehåller steg-för-steg-instruktioner i handledningar för att vägleda dig genom hela din inlärning. Du kan lära dig hur man spelar altsax, hur man kommer igång med själva instrumentet, hur man spelar tenorsaxofon och en myriad av olika lektioner så att du kan släppa lös din önskan att spela saxofon som ett proffs.

Saxofon Allt-i-ett Pro – perfekt för mer avancerade användare

Slutligen vill vi prata med dig om Pro-versionen av Saxophone All-in-one Pro, en app designad för att göra dig till ett proffs. En mycket användbar fingersättningstabell finns tillgänglig för att hålla reda på dina anteckningar med ljudprover och visuell grafik som är lätta för alla användare att förstå. Naturligtvis finns det en hel familj av saxofoner i den.

Relaterade artiklar

Back to top button