iPhone 6 Plus fälls ihop, Galaxy Note 3 gör det inte! (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: iPhone 6 Plus fälls ihop, Galaxy Note 3 gör det inte! (video)

Under de senaste timmarna har en nyhet som du kanske har läst någon annanstans varit runt om i världen, nämligen det faktum att iPhone 6 Plus (och det verkar i mindre utsträckning även den vanliga 6an) verkar det som böj dig fram ganska enkelt, men se upp: det är en “bugg”, inte en funktion!

Smartphonen av Äpple i själva verket skulle den vara ganska benägen att böjas, så mycket att den i vissa fall viker sig även om den bärs i en smal ficka; Detsamma kan dock inte sägas om att räta upp: om skärmen och kroppen är ganska böjda, tenderar de faktiskt att spricka om du försöker räta ut dem.

LÄS ÄVEN: AndroidWorld på de nya iPhones

Vissa har försökt motivera detta som en defekt som är vanlig för många smartphones, särskilt metall, men det är uppenbart att det inte bara är en fråga om material, utan också om kvaliteten och tjockleken på den senare (om någon på ett iögonfallande sätt hade vikas med hänt en HTC One (M8) låt oss veta. Ed), och så författaren till en av videorna där iPhone 6 Plus böjdes med våld och gjorde samma test med en Samsung Galaxy Note 3.

Det är svårt att bedöma hur mycket tryck som utövas av en video, men som den inledande stillbilden också visar är hans tummar synbart röda och handskakningar på grund av ansträngning är ganska tydligt från videon. Sammanfattning: Galaxy Note 3 viks inte, om inte mycket, medan iPhone 6 Plus verkar vilja utmana LG G Flexså mycket att taggen #bendgate har redan framgångsrikt utnyttjats på Twitter, även från LG själv.

Bedöm det själv utifrån videorna i slutet av artikeln och berätta om din erfarenhet av andra modeller. Vad som är säkert är att Samsung och LG har jagat varandra i flera år med flexibla skärmar, när det i princip bara räckte med en liten knuff …

Uppdatering: En video släpptes också med iPhone 6, HTC One (M8), Motorolas nya Moto X och Nokia Lumia 1020.

Relaterade artiklar

Back to top button