iPhone 14 Pro kan återställa batteriprocentindikatorn från förr

Apple har experimenterat med iPhone-batterimätare i några månader nu, och med ankomsten av iOS16-betan såg vi den nya mätaren sitta i batterifiguren uppe till höger.

Men nu har MacRumors hittat en bild som tyder på att Cupertino-företaget uppenbarligen inte var nöjda med mottagandet av denna nya indikator från iOS16 beta och de skulle sträva efter att få tillbaka den klassiska indikatorn.

Som vi kan se på bilden skulle denna nya iPhone 14 Pro ha den klassiska batteriindikatorn bredvid den klassiska figuren, något som vi inte sett sedan introduktionen av iPhone X, på grund av utrymmesproblem med skåran.

Så nu med den nya designen av iPhone 14 Pro och det dubbla hålet inuti skärmen finns det lite mer utrymme, och det är precis vad Apple verkar ha tagit i beaktande för att ta tillbaka klassikern. se fordom.

Resten av iPhones kommer att få vänta på denna indikator, eller åtminstone tills vi har bekräftelse på hur de äntligen kommer att se ut, men direkt kommer bara en av modellerna att behålla den klassiska indikatorn.

Relaterade artiklar

Back to top button