IPhone 13 Rykten Sammanfattning: Mest omtalade nyheter –

Vi vet fortfarande inte lanseringsdatumet för den nya iPhone, även om det finns misstankar om att det kommer att hända igen i september efter det exceptionella 2020 på grund av pandemin. Men vi vet att många av de specifikationer som iPhone 13 kan ha baserat på de många läckor vi har stött på under de senaste månaderna. Det är i den här artikeln som vi kommer att titta på de mest framstående som är kända för tillfället.

De mest populära funktionerna i iPhone 2021

Det är okänt om de äntligen kommer att kallas iPhone 13 eller iPhone 12s, men det verkar ganska uppenbart att dessa kan vara deras främsta innovationer, eftersom det finns flera källor som bekräftar detta under dessa månader:

 • Det kommer att finnas fyra av dem igen: storlekarna på iPhone 12 mini, 12, 12 Pro och 12 Pro Max kommer att upprepas med sina naturliga efterföljare. Vi kommer ihåg att de installerar skärmar på 5’4, 6’1, 6’1 respektive 6’7 tum.
 • Tjockare, plattare kanter: plana sidor formfaktorn verkar vara tillbaka, om än lite tjockare den här gången.
 • Mindre hack: Det ikoniska iPhone-ögonbrynet, som har funnits sedan “X”-modellen, kommer äntligen att reduceras avsevärt i år över alla modeller, även om det inte har försvunnit helt än.
 • Ny orange färg: Även om detta är ett mycket tidigt rykte, skulle det vara vettigt om det gjorde det, med tanke på att Apple lägger till en ny färg till sina Pro-modeller varje år.

rendering iphone 13 pro naranja

 • Mer lagringsutrymme: Pro- och Pro Max-modellerna skulle fördubbla sin maximala kapacitet från 512 GB till 1 TB.
 • Större batterier: efter att ha minskat kapaciteten på iPhone 12 från 11 kommer dessa 2021-modeller att öka avsevärt i det här avsnittet.
 • Touch ID på skärmen? Fingeravtrycksläsarens återkomst till iPhone kan komma närmare och närmare, och det finns rykten om att Apple skulle kunna implementera den under skärmen utan att offra Face ID.
 • LTPO paneler: iPhone-skärmar, åtminstone Pro, kommer att vara desamma som Apple Watch, och kan tillåta Always On Display att använda mindre batterikraft.
 • 120Hz (äntligen): denna uppdateringsfrekvensteknik kommer att implementeras i dessa enheter efter att den inte kunnat implementeras tidigare, vilket kommer att ge en mjukare känsla i systemkontroll och i anpassade videospel.

Iphone 13 Concepto

 • Diagonala linser: i standard- och minimodellerna kommer linsarrangemanget att ändras från det ena ovanför det andra till ett diagonalt, vilket underlättar infångningen av tredimensionella element.
 • LiDAR i 4 modeller: sensorn, som hittills bara har använts i “Pro”, kommer att utökas till hela sitt sortiment, erbjuda förbättrade funktioner för augmented reality och stödja många av fotograferingsfunktionerna.
 • 5G är bra för alla: För närvarande är de bästa 5G mmWave-antennerna exklusiva för iPhone 12 i USA, men deras efterföljare förväntas ha dem runt om i världen.
 • Astrofotografi: Linserna på de mest avancerade modellerna kommer att få förbättringar i nattläge och lägga till astrofotograferingsfunktioner till iOS.

Med dessa ingredienser har vi redan en bra dos av förändringar, även om det säkert kommer andra nyheter att Apple äntligen är närvarande i dessa smartphones. Kom ihåg i alla fall att, trots tillförlitligheten hos denna information, förblir den obekräftad av företaget självt.

Relaterade artiklar

Back to top button