“iPhone 13” pro-video, 14-tums MacBook Pro och integritet i CSAM-detektering på AppleInsider Podcast

På AppleInsider Podcast börjar produktionen på mini-LED 14-tums och 16-tums MacBook Pro, “iPhone 13” kan ha porträttvideoläge, och vi diskuterar integritetskonsekvenserna av CSAM-detektering.

Förutom nya Mac-datorer kommer nästa iPhone att lanseras under de kommande månaderna och en ny rapport från säger att sortimentet kommer att innehålla betydande uppgraderingar av kamerasystemet. Ryktena inkluderar ett porträttläge för video, vilket skapar ett artificiellt skärpedjup som det nuvarande porträttläget för stillbilder. Apple kan också komma att ta med sin högkvalitativa videocodec, ProRes till “iPhone 13”.

Apple har nu samarbetat med Affirm i Kanada för att erbjuda avbetalningsplaner på sina enheter. I USA kan användare betala över tid med Apple Card, men köpare i andra länder har fortfarande inte tillgång till Goldman Sachs kreditkort.

Efter att ha täckt uppdateringar av populära appar 1Password och Things 3 diskuterar våra värdar det övergripande mottagandet av Apples initiativ för barnsäkerhet. Även om det fortfarande finns en viss förvirring i CSAM-detektionstekniken är användarna oroliga att den kan missbrukas i framtiden. Vi tittar på de omedelbara konsekvenserna av det nya CSAM-initiativet och klargör vad det betyder för integriteten i framtiden.

Följ dina värdar

Stöd showen

Stöd showen på Patreon eller Apple Podcasts för att få annons-free avsnitt varje vecka, tillgång till vår privata Discord-kanal och tidigt släpp, öppnande av showen! Vi skulle också uppskatta ett 5-stjärnigt betyg och recension i Apple Podcasts

Fler AppleInsider-podcaster

Lyssna på vår HomeKit Insider-podcast som täcker de senaste nyheterna, produkterna, apparna och allt relaterat till HomeKit. Prenumerera på Apple Podcasts, Overcast, eller sök bara efter HomeKit Insider var du än får dina poddar.

Prenumerera på AppleInsider på:

Relaterade artiklar

Back to top button