“iPhone 13” lanseras i september med A15, större batterier, säger forskare

Apple kommer sannolikt att släppa alla fyra modellerna av sin nya “iPhone 13”-serie i september med större batterier, en uppdaterad chipset och utökat mmWave 5G-stöd, enligt undersökningsföretaget TrendForce.

TrendForce beskrev på torsdagen sina förväntningar på enheten, som den säger kommer att återgå till en typisk septemberutgåva. Drivna av de nya modellerna tror undersökningsföretaget att de totala iPhone-leveranserna kan öka med 30 % jämfört med föregående år under tredje kvartalet 2021.

Rapporten beskriver också några av funktionerna som TrendForce förväntar sig på de nya “iPhone 13”-modellerna, och de stämmer till stor del med tidigare rykten och rapporter.

Till exempel förväntar sig undersökningsföretaget att “iPhone 13” kommer att ha större batterier och en ny 5nm A15-chipset. Det kan också utöka stödet för mmWave 5G till fler länder. Alla dessa är till synes baserade på tidigare rykten från andra analytiker, läckor och rapporter om leveranskedjan.

Apple presenterar vanligtvis nya iPhone-modeller i september. År 2020, till stor del på grund av pandemin, lanserade den iPhone 12-serien i oktober. De flesta aktuella rapporter tyder på en återgång till företagets vanliga releasetidslinje.

Relaterade artiklar

Back to top button