IPhone 13 kan komma med lagring som liknar iPad Pro

IPhone 13, liksom dess olika Pro- och Mini-varianter, kommer inte att presenteras förrän i slutet av 2021. I år förväntas inga förseningar i lanseringen, så vi kan känna till dem officiellt i september. Men rykten förväntar sig redan många detaljer om nästa Apple-mobil. Nu, en rapport nämner att iPhone 13 kan komma med en ny version av lagringoch därmed matcha funktionerna i iPad Pro.

Jon Prosser, på sin YouTube-kanal Front Page Tech, har bekräftat det iPhone 13 kan komma med upp till 1 TB lagringsutrymme. Denna information kommer från värdepappersföretaget Wedbush Securities, som har haft tillgång till en rapport från en av produktionskedjorna, där det föreslås att iPhone 13 kommer att inkludera denna lagringskapacitet.

Det är första gången vi har sett en så hög inställning på en iPhone-modell, men inte på en Apple-enhet. IPad Pro har redan versioner av 1 TB lagringsutrymme.

Fyra versioner av lagring på iPhone 13

Därför, och om Apple inte ändrar lagringsinställningarna i nästa version av iPad Pro, iPhone 13 skulle matcha den avancerade iPad-modellen i internminneskonfigurationtill. Dessa kan vara de versioner som vi skulle se i nästa Apple iPhone-modell.

  • 128 GB
  • 256 GB
  • 512 GB
  • 1 TB

För tillfället vet vi inte om den här konfigurationen endast finns i iPhone 13 Pro och 13 Pro Max. Kanske beslutar Apple att inkludera standardmodellerna också. I år gick basversionen av lagring från 64 GB till 128 GB i iPhone 12 Pro, medan de iPhone 12 och 12 Mini har fortfarande 64 GB internminne. Därför kan de nästa år gå till 128 GB i sin basversion.

Förutom den nya lagringsversionen känner vi också till några rykten om iPhone 13, som kommer att tillkännages hösten 2021. Läckage talar om implementering av Peka på ID under skärmen, en 120Hz-skärm och en ny kamerainställning. Vi kommer att vara uppmärksamma på nyheter.

Via: 9to5mac.

Relaterade artiklar

Back to top button