IPhone 13 enligt de mest pålitliga läckorna –

Max Weinbach och John Prosser, utan tvekan de mest relevanta rösterna när det gäller Apples ekosystem, har precis presenterat fantastiska nyheter för iPhone som kommer ut i år, förmodligen i mitten av september. Dess designfunktioner beskrivs i detalj, såväl som utmärkta nya föremål jämfört med vad som kan ses i den nuvarande iPhone 12.

Weinbach uppger i videon att vi lämnade precis under dessa linjer att 2021 iPhone Pro-modeller kommer att ha en något mer texturerad mjuk matt baksida än den nuvarande för att göra den mer greppvänlig och bekvämare att hålla i än nuvarande modeller. På samma sätt kan olika iPhone 12s också ha en alltid påslagen LTPO-skärm som kommer att ha en uppdateringsfrekvens på 120Hz, liknande ProMotion-skärmen på iPad Pro.

Alltid på iPhone 13

Dessa skärmar med hög uppdateringsfrekvens ger mjuk rullning och animering. Android-användare har njutit av detta i ett par år nu. I Apples fall använder Series 6-klockan redan en sådan skärm för att ge användarna en skärm som alltid är på. Naturligtvis, “Always On Screen på den nya iPhone kommer att ha en minimiinställning. Den nuvarande designen ser i princip ut som en mörk låsskärm med klockan och batteriet alltid synligt. Aviseringar visas som staplar och ikoner och visas normalt när de tas emot, förutom att skärmen inte är helt upplyst. Istället blir det lite dunkelt och tillfälligt.” enligt Lecaster.

Små förändringar i telefonens design

iPhone 13-designen kommer inte att vara för ny och Weinbach säger att det kommer att se ut exakt som iPhone 12-serien, med en minsta ökning på 0,26 mm i nästa linjetjocklek för att ansluta de starkare magneterna till magneterna. att du kan använda MagSafe-tillbehör.

Ändringarna kommer att vara så små att läckan till och med antyder att istället för iPhone 13 kan Apples nya telefoner i år kallas iPhone 12s.

Astrofotografiläge

Det verkar som astronomisk fotografi Fungera vad är Google Pixel var väldigt populär i Cupertino. Så mycket att Apple planerar att kopiera Googles maskinvaruastrofotograferingsfunktion för iPhone 13 På så sätt kan du få högkvalitativa bilder av natthimlen, inklusive stjärnorna och månen, tack vare längre exponeringstider och intern bearbetning.

Andra rykten säger att företaget lägger till möjligheten att använda porträttläge även när man spelar in video, där skärpedjupet kan ändras efter att klippet har sparats. Det kräver kraftfull processorkraft, och det är här 5nm A15 Bionic kommer in, som kommer att användas i nya enheter.

Bland resten iPhone 13 funktioner vad Apple kommer att titta på verkar vara något som har ryktats sedan den första iPhone X med Face ID; retur av Touch ID, eventuellt via implementering på skärmen. Apple har prototypat iPhones med den här funktionen, och chansen är god att det iPhone 13 Pro åtminstone kommer modellerna att ha en sådan möjlighet.

Källa> Alla Apple Pro

Relaterade artiklar

Back to top button