IPhone 12 skulle anlända med en 120 Hz skärm och i en ny undervattensblå färg, enligt rykten –

Under den här helgen som just gick fram kom nya rykten om nästa iPhone som Apple skulle presentera för oss i år.

En YouTube-kanal relaterad till världen av Manzana, har avslöjat förmodligen exklusiv information där de hävdar att nästa iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max har en 120Hz ProMotion-skärm.

Denna teknik skulle vara exakt densamma som vi såg för några år sedan med iPad Pro, och i den nya iPhone skulle den fungera på samma sätt som i iPad, det vill säga den kommer att förändras dynamiskt mellan 60 och 120 Hz i ordning för att spara batteri.

Och när det gäller batteri ryktas det också att iPhone kommer att öka sin kapacitet, eftersom iPhone 12 Pro Max, vars skärm sägs vara 6,7 ​​tum, skulle nå 4400 mAhAllt är att mata 120 Hz på din skärm och 5G-anslutningen som de kommer att använda i år.

Förbättringar förväntas också i upplåsningssystemet som vi känner till som Face ID, eftersom det inte bara kommer att vara placerat i ett mindre hack, det kommer också att ha en bredare synvinkel så att upplåsning på detta sätt kan göras i fler vinklar.

Och vi förväntar oss uppenbarligen förbättringar av din kamera, eftersom iPhone 12 kommer att förbättra foton i svagt ljus genom att lägga till snabbare autofokus och bättre bildstabilisering. Faktum är att den nya LiDAR kan användas för att ytterligare förbättra autofokus.

Och om teleobjektivet i den nuvarande generationen erbjuder en 2x optisk zoom kommer nästa iPhone att erbjuda upp till 3x zoom. Slutligen sägs det också att vi kommer att se en ny undervattensblå färg, och på baksidan kommer den att fortsätta med den matta tonen i den nuvarande iPhone 11 på grund av de goda resultaten som ges och för att det inte är en fingeravtrycksmagnet.

Här lämnar vi dig med videon av Youtuber nämnts ovan och vem som hittade alla dessa uppgifter som vi diskuterade.

Relaterade artiklar

Back to top button