iPhone 12 Pro Max vs iPhone 11 Pro Max –

Självklart, på grund av begränsningarna i det skriftliga formatet, kommer vi bara att kunna visa dig resultaten som erbjuds av båda enheterna när det gäller fotografering, vi inbjuder dig att ta tillräckligt med tid för att uppskatta detaljerna i bilderna som vi är på väg att erbjuda du när vi ska gå vidare till var och en av linserna som monterar både iPhone 11 Pro Max och iPhone 12 Pro Max. Vi har börjat.

Teleobjektiv

Vi måste först berätta att iPhone 12 Pro Max använder x2’5 telefoto som standard och iPhone 11 Pro Max använder x2, så att du kan betygsätta bilden som erbjuds av iPhone 12 Pro Max “närmare” än iPhone 11 Pro Max.

Skillnaderna vi hittar mellan bilderna tagna på iPhone 12 Pro Max och iPhone 11 Pro Max med teleobjektiv är framför allt i textur och färgintensitet, i fallet med iPhone 12 Pro Max kan vi uppskatta ett foto med högre grad av kontrast och mättnad.Vi kan uppskatta detta mer i marknadsbilden, och framför allt i fallet med den andra kyrkan, som kanske är det fotografi där skillnaderna mellan anordning och anordning är tydligast. Övrig.

Vidvinkelobjektiv

När det gäller ett vidvinkelobjektiv, eller ett vidvinkelobjektiv som du kallar det, fotograferas båda med x1. Det är värt att nämna förbättringen i det här fodralet för vidvinkellinsen på iPhone 12 Pro Max, som har en större bländare och en sensor som är betydligt större än iPhone 11 Pro Max, men låt oss se resultatet.

De slutsatser vi kan dra är mycket lika de vi gjorde i fallet med teleobjektivet, vi uppskattar återigen att iPhone 12 Pro Max kan erbjuda en skarpare bild och med lite mer ljusstyrka i färgerna, skillnader som vi kan uppskatta med mer betoning. i bilden av marknaden, och också, som tidigare, i bilden av den andra kyrkan, där jag föreslår att du tittar, i det här fallet, på detaljnivån på golvet, något högre i bilden som tagits på iPhone 12 Pro Max.

Ultravidvinkelobjektiv

Precis som med vidvinkelobjektivet, fotograferar båda enheterna med x0’5.

Precis som med de två föregående linserna hittar vi små skillnader i färgmättnad och kontrast, vi kan också uppskatta lite mer klarhet i iPhone 12 Pro Max-fotot om vi tittar på källan och den första kyrkobilden.

Fram kamera

Ett av “problemen” vi hittar med iPhone 11 Pro Max är att i selfies eller bilder tagna med den främre kameran, tenderar den mot gult, speciellt hudfärgen, som till slut förändrade iPhone 12 Pro Max. som vi kan se i de två föregående bilderna. Hudfärgen är mycket mer naturlig i fallet med iPhone 12 Pro Max, och dessutom, om vi tittar på bakgrunden, kan vi se hur iPhone 12 Pro Max fångar fler molndetaljer jämfört med iPhone 11 Pro Max. …

Modeporträtt

Porträttläge är ytterligare ett ögonblick där det har förbättrats något i iPhone 12 Pro Max jämfört med iPhone 11 Pro Max, och i 12 Pro Max har vi en Li-DAR-sensor som förbättrar igenkänningen i tre dimensioner av skärmen. Hela miljön och därför bättre förmedla djupet i det vi fotograferar. Liksom med teleobjektivet, på iPhone 3 Pro Max fotograferar vi på x12’2 som standard, och 5 Pro Max fotograferar vi på x11.

Skillnaderna som bedöms i det här fallet är riktigt subtila, med lite mer detaljer och en lite annan färg till förmån för iPhone 12 Pro Max, som vi kan se på de två första bilderna. När det gäller ett porträtt med frontkamera är trenden exakt densamma, och det kan vi uppskatta om vi tittar på hur enheten fångar hårets detaljer.

Nattläge

Det är här vi hittar de största skillnaderna mellan de båda telefonerna, eftersom vi i iPhone 12 Pro Max kan fotografera i nattläge med alla objektiv den har, och i iPhone 11 Pro Max kan vi bara göra det genom vidvinkelobjektivet . Det är värt att nämna möjligheten att använda Porträttläge på iPhone 12 Pro Max, medan vi också aktiverar nattläge.

I det här fallet togs båda bilderna med ett vidvinkelobjektiv, som, som vi nämnde, har ett nattläge tillgängligt på båda enheterna. Vi hittade skillnader i färg som erbjuds på båda bilderna, kanske något mer märkbara i fallet med iPhone 11 Pro Max. Dessutom kan vi också uppskatta den större detaljen i fasaden i bilden tagen med iPhone 12 Pro Max.

Vi har lite att säga om skillnaderna mellan de två bilderna. När en enhet har nattläge vid ett tillfälle och inte vid det andra, finns det många ord och bedömningar vi kan göra för den ena bilden och den andra, eftersom vi bara behöver se dem.

För älskare av porträttläge är närvaron av nattläge i detta fotograferingsläge en riktig gåva, även om iPhone 11 Pro Max inte ger dåliga resultat, men iPhone 12 Pro Max höjer nivån lite.

I det här fallet finns det många skillnader mellan de båda bilderna. Det bör noteras att på denna plats fanns det inget behov av att använda nattläge, ett läge som iPhone 11 Pro Max inte har på den främre kameran, men även i det här fallet, allt annat lika, detaljgraden på iPhone 12 Pro image Max är självsäkert före iPhone 11 Pro Max …

Slutsatser

Som alltid, när vi pratar om jämförelse, måste slutsatserna dras av dig, för det som för någon kan vara en betydande förbättring för en annan kanske inte är det, så vi inbjuder dig att vara dig själv. / den som drar sina egna slutsatser. Jag ska dock visa er vilka som är mina.

Det finns en förbättring i iPhone 12 Pro Max jämfört med iPhone 11 Pro Max, speciellt när vi pratar om nattfotografering, det råder ingen tvekan om att att ha ett nattläge i varje lins verkligen är en betydande förbättring mellan båda enheterna. Denna förbättring och skillnad finns även i bra ljusförhållanden, men det är mycket mindre märkbart eftersom skillnaderna är subtila men tillräckliga för dem som tittar på varje detalj i fotografiet.

En av de förbättringar som jag personligen gillar mest är porträttläget med nattläge, resultaten är fantastiska och utan tvekan väldigt, väldigt bekväma. Precis som på natten med ultravidvinkelobjektivet, mitt favoritobjektiv som fortfarande har mycket att jobba på, speciellt jämfört med vidvinkelobjektivet.

Slutligen, om du har en fråga, är det värt att uppgradera från iPhone 11 Pro Max till iPhone 12 Pro Max? Svaret är att det beror, det beror på dina fotograferingskrav och framför allt på vilken typ av fotografering du brukar ta med enheten. Som alltid finns det ingen absolut sanning, och allt beror på varje användare och deras användning av enheten.

Relaterade artiklar

Back to top button