iPadOS 15: Hur uppgraderar man iPad-modeller?

iPadOS 15 introduceras. Så hur uppgraderar du din surfplatta till den här versionen? Apple höll sin traditionella utvecklarkonferens där man tillkännagav nya versioner för olika operativsystem. Bland dem var nästa version av iPad-operativsystemet känt som iPadOS när det slutligen lämnade iOS 13.

Hur laddar man ner iPadOS 15?

Vi behöver inte längre gå igenom komplexiteten i Apples betaprogram. Så att installera iPadOS 15 på vår iPad är en enkel process. För att installera det nya operativsystemet behöver vi bara följa samma procedur som för en vanlig uppgradering, förutom att uppdateringarna nu blir större och kräver en större nedladdning.

iPadOS 15: Hur uppgraderar man iPad-modeller?

För att få iOS 15 på en iPad kommer vi att följa samma steg som att ladda ner iOS 15 på en iPhone. Dessa är följande:

Öppna appen “Inställningar” på din iPad. Gå till “Allmänt”. Klicka på “Programuppdatering”. Vänta tills iPad kontrollerar online vilken version som är tillgänglig och iPadOS 15 visas. Nu behöver du bara klicka på “Ladda ner och installera “tillräckligt.

Som en ytterligare notering behöver vi minst 50 % batteritid på iPad för att ladda ner iOS 15 till iPad. När uppdateringen är klar kommer din iPad att starta om och ladda det nya operativsystemet. Efter det kommer du att kunna använda iPadOS 15.

Vilka iPad-modeller är kompatibla med iPadOS 15

Med varje ny större version av ett operativsystem som släpps varje år är vissa modeller inte längre redo att hoppa in. Därför kan vissa modeller saknas när det gäller att uppgradera till iPadOS 15.

De modeller som har godkänts av Apple och kan ta emot uppdateringen är följande:

iPad mini 4 och lateriPad Air 2 och lateriPad 5:e generationen och senareAlla iPad-proffs på marknaden, inklusive iPad Pro M1.

Relaterade artiklar

Back to top button