iPadian Premium för Free – Är det möjligt att ladda ner? –

Vill du köra en fullfjädrad iOS på din Windows-dator? Om ja, då är iPadian det bästa valet. iPadian är en emulator som BlueStacks och Nox-appen (spelarna brukade köra Android-spel på PC), men skillnaden är att iPadian låter dig köra iOS-appar. Eftersom du inte kan ladda Apple-appar på någon enhet, har iPad-utvecklarna skapat en separat appbutik som du kan använda för att installera och köra iOS-appar på en dator. Eftersom det var premiumprogramvara söker användarna efter möjligheter att få iPadian premium för free. Är det möjligt att få iPad-premien för free? Följande avsnitt ger svaret.

Appbutiken iPadian har över 300 appar, inklusive WhatsApp, Facebook, Instagram, Apple Music, Apple Notes, Call of Duty-mobil etc. iPadian betraktas som den bästa iOS-emulatorn i Mashable, Makeuseof, etc.

Är det möjligt att ladda ner iPadian Premium för Free?

Nej. Det finns ingen möjlighet att använda iPadian Premium-prenumeration på free. Vi har kontrollerat och testat alla knep för att aktivera premiumversionen, men ingen av dem fungerar. Därför är det enda möjliga sättet att köpa programvaran från utvecklaren.

Systemkrav

Din dator måste ha följande hårdvaru- och mjukvarukrav för att kunna installera iPadian.

  • Windows-versionen bör vara över Windows XP eller senare.
  • Minst 512 MB RAM krävs.
  • Adobe Air måste vara installerat på din dator.

Kända appar som fungerar på iPadian

Det finns över 300+ appar tillgängliga i iPadian App Store. Vi kan inte granska dem alla. Så vi har valt ut de fem bästa apparna och testat dem på iPadian.

1. Facebook och WhatsApp

Vi försöker köra både Facebook och WhatsApp på iPadian, men vi kan inte ens starta appen. Appen säger ”ansluta till servern vänta, “Och sedan står det”anslutningsförsöket misslyckades. ” Därför kan vi inte köra dessa appar på iPadian.

2. Spel

Vi testade också de små spelen som Angry Birds, Cut the Rope och Clan Wars. Det går ganska smidigt utan några fördröjningar eller ramdroppar.

3. Instagram

Som nämnts i deras trailer går Instagram smidigt på iPadian, men det går på webbaserat API. Därför kan du inte ladda upp något innehåll till Instagram direkt från den här appen. Du kan bara bläddra och se inläggen på tidslinjen.

4. Spotify

Det finns många musikappar tillgängliga på iPadian, men som vi testade är Spotify den enda appen som går smidigt på iPadian.

5. Kik budbärare

Som tidigare nämnts kan WhatsApp inte köras på iPadian. Å andra sidan finns det 20 andra nätverksappar tillgängliga att ladda ner i App Store. Men bara Kik messenger fungerar bra och alla funktioner fungerade bra i iPadian.

Åsikt

Med ovanstående artikel är det uppenbart att du inte kan få premiumversionen av iPadian för free. Men du kan ladda ner iPadian Premium Crack-versionen från Google och njuta av den free för en livstid. Vi rekommenderar dock inte den här metoden eftersom din dator kan smittas med skadlig kod och virus om du installerar sådan modifierad eller sprucken programvara.

Följ Techowns Facebook och Twitter profiler för senaste tekniska uppdateringar.

Relaterade artiklar

Back to top button