IPad-appar för programmerare: vilka är bättre? –

Är iPad ett bra programmeringsverktyg?

Som vi nämnde tidigare är iPad en enhet som, med tanke på dess funktioner och tillbehör som du kan kombinera den med, blir riktigt attraktiv för dem som vill använda den vid en viss tidpunkt för arbete på vägen eller, varför inte, för användning det som en mobil enhet. Jobb.

På grund av dess storlek, beroende på vilken du väljer, och funktionerna på hårdvarunivå den har, kan programmerare använda iPad som en programmeringsenhet om de vill göra det på språng och inte har en bärbar dator som de kan använda detta med en mängd olika applikationer i cafeterian, på flyget eller på tåget under resan till ett arbetsmöte. Därför hittar du nedan ett urval av applikationer som passar om du är programmerare och vill använda din iPad för att arbeta med dem.

Idealiska appar för programmerare

koden

Det är en avancerad kodredigerare som erbjuder mycket kraftfulla skrivbordsfunktioner för din iPad, även om den även är kompatibel med iPhones. Bland dessa funktioner kan du hitta möjligheten att redigera flera radmarkeringar, söka och ersätta reguljära uttryck, en minikarta för snabb dokumentnavigering, stöd för flera fönster och många andra funktioner som kommer att glädja alla användare som programmerar genom denna applikation.

Kodarkodredigerare

Den här applikationen har ett väldigt enkelt men riktigt effektivt gränssnitt designat för touchredigering tack vare funktionerna som iPaden tillhandahåller. Bland dess mest enastående funktioner har vi syntaxmarkering, snippethanterare, flikredigering, kodsökning och ersätt, redaktörstema, fjärranslutningar och lokala filanslutningar … och mycket mer.

HTTPBot

I det här fallet talar vi om en kraftfull HTTP- och REST-klient som låter dig göra förfrågningar och validera svar. Med den här appen kommer du att kunna göra förfrågningar och se svar, felsöka API-problem även när du är borta från din terminal tack vare iCloud-synkronisering med din iPhone och iPad, samarbeta med ditt team genom att importera och exportera Postman-samlingar och synkronisera dem med deras API… Kort sagt, om du är en programmerare har du många mycket intressanta funktioner som du kan dra full nytta av med denna applikation.

Scenario

Scriptable är ett automatiseringsverktyg som låter dig skriva skript som integreras med inbyggda iPadOS-funktioner som filer, kalendrar, påminnelser, dokument och mer. Den stöder widgets, vilket innebär att du kan skriva dina egna widgets med JavaScript och köra dessa skript på din startskärm.

Vinge!

Med den här appen blir det väldigt enkelt att testa betaversioner av iOS, iPadOS, tvOS och watchOS appar och klipp, med möjligheten att skapa feedback genom kommentarer med apputvecklarna själva så att de kan ta hänsyn till dem innan de publicerar dina appar till App Store… Testare får inbjudningar från utvecklare via e-post eller en offentlig länk som ger dig tillgång till betaversionen för att testa den.

Utvecklare: Apple

Kodkompilator, programmering

Code Compiler IDE låter dig omedelbart koda och köra kod från din iPad. Du kan träna med 10 olika programmeringsspråk genom att använda det inbyggda biblioteket med olika kodexempel. Det finns även synkronisering mellan olika enheter.

Snabba lekplatser

Om du letar efter en app som lär dig hur du kodar på ett roligt och engagerande sätt, då har du Swift Playgrounds. Med den här appen kommer du att börja lösa interaktiva pussel som gör att du kan börja bemästra grundläggande programmeringskoncept, du kommer också att möta andra utmaningar som du kommer att utforska oändliga unika upplevelser. Du behöver inte ha några tidigare programmeringskunskaper för att använda den här appen, allt du behöver veta kommer du att lära dig med den här appen.

Utvecklare: Apple

Programmeringscenter: Lära sig programmering

Med den här appen kan du utveckla dina programmeringskunskaper på ett roligt sätt eftersom det ger dig möjlighet att lära dig programmera med en lärandeupplevelse som är väldigt lik ett spel. Du kan lära dig att programmera i HTML, Javascript, C, C ++, C #, Swift, Python, Java, CSS … och andra programmeringsspråk så att du kan lära dig vad du vill.

Github

Den här appen ger dig möjligheten att göra många saker som inte kräver en komplex utvecklingsmiljö, som att dela kommentarer om en designdiskussion eller titta på några rader kod. Med GitHub kan du marknadsföra din kod oavsett var du är tack vare din iPad.

Utvecklare: GitHub

CodeHub – klient för GitHub

Den här appen är det bästa sättet att undersöka och underhålla en GitHub-repost på vilken enhet som helst, i det här fallet iPad, men du kan också använda den på din iPhone eller iPod. Alla dina projekt kommer alltid att vara synliga så att du kan lämna kommentarer och feedback.

Relaterade artiklar

Back to top button