iPad Air-modeller med tomma skärmproblem äntligen Free Reparationer

Apple har en ganska bra meritlista med sina produkter när det gäller kundnöjdhet, men det har varit några problem med några större enheter. Jag pratar om de berömda MacBook-tangentborden och nyligen Problem med den tredje generationens iPad Air-skärm. Nu erbjuder Apple äntligen free reparationer för den frågan.

Ägare av tredje generationens iPad Air som lider av blank skärmproblem får en free reparation från Apple. Problemet har ingen tydlig orsak och det finns ett begränsat antal enheter som påverkas. Problemet går så här: i vissa fall kan skärmen på ett begränsat antal iPad Air 3: e generationens modeller bli tomma permanent. En flimmer eller blixt kan visas innan skärmen blir tom. Det verkar som om skiffer gjorda mellan mars 2019 och oktober 2019 är mest benägna att sådana problem. För att få din arbetsplatta inte bara reparerad utan också anpassad kan du hyra Managed IT Services i Belleville IL på länken.

Om du är en av de olyckliga personerna med det här problemet kan du reparera enheten free avgift via Apple eller en auktoriserad Apple-leverantör. Människor kan också kontakta Apples support och få ett e-postmeddelande om reparation. Programmet omfattar berörda enheter två år efter den första försäljningen av enheten. Enheten måste undersökas före service. Ärligt talat skulle det vara underbart om vi visste vad som var fel, men om vi inte ser en nedbrytning av enheten och lär oss vad som gick fel i produktionslinjen, sitter vi bara med spekulationer.

Genom att skifta igenom onlinekommentarerna verkade människor ganska miffade av andra surfplattproblem, som problemet med vita fläckar på iPad Pro 10.5. Upplevde du något av dessa problem?

Relaterade artiklar

Back to top button