iPad Air kan ha dubbla kamera, “iPad mini 6” kommer inte att förändras säger läckaren

Apples kommande femte generationens iPad Air kan vara baserad på samma chassi som företagets 11-tums iPad Pro, medan “iPad mini 6” och nionde generationens iPad kanske inte ser några designförändringar.

Enligt leveranskedjekällor som citeras av , skulle iPad Air 5 behålla en 10,9-tums Liquid Retina-skärm och Touch ID i sidoknappen. Sajten indikerar dock att den nya iPad Air kan ha ett kamerasystem med dubbla linser med både vidvinkel- och ultravidvinkelkameror, vilket återspeglar 11-tums iPad Pro.

Det finns möjlighet till LiDAR på den nya iPad Air, men denna godbit är obekräftad, tillade sajten. Andra funktioner som kan introduceras på den billigare iPad inkluderar fyrvägs högtalarljud och 5G mmWave-stöd, tillsammans med Apples A15 Bionic-chip.

Dessutom hävdar att en kommande “iPad mini 6” skulle satsa baserat på den nuvarande iPad mini 5, vilket tyder på att den inte kommer att använda en kant-till-kant-skärm. Det strider mot nuvarande rykten om att den skulle ha en 8,4-tumsskärm och ingen hemknapp.

Sajten rapporterar också att den nionde generationens iPad kan vara baserad på den nuvarande modellens nybörjarsurfplatta, snarare än tredje generationens iPad Air. Både “iPad mini 6” och nionde generationens iPad kan ha ett A14 Bionic-chip.

har inte en perfekt meritlista av information om Apples specifika produktdetaljer, men dess källor i försörjningskedjan har visat sig vara korrekta tidigare. Med tanke på konflikten med de flesta aktuella rykten bör informationen ändå tas med en nypa salt.

Relaterade artiklar

Back to top button